Skocz do zawartości

caldia 2009

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odrobinkę (ale tylko trochę) offtopowo: trochę mi to modelem Sol z USA zajeżdża ...

Jeżeli coś w tym jest, to bardzo zacna maszynka w tej cenie. Wiem, bo mam.

Pzdr,

Fatso

Opublikowano

Gumo widzę masz takie podejscie jak ja.ludzie zawsze chca nowszy model,a przeciez ten starszy jest juz sprawdzony ,przetestowany itd.a z nowym to wiadomo mozna wtopić kase.znam takich co sprzedawali np stradica FH i kupowali FI(bo nowość) i sie rozczarowali.

to tan lekko OT byście koledzy wiedzieli,ze nowszy model niezawsze znaczy lepszy i niezawodniejszy <_< B)

Opublikowano

Gumo widzę masz takie podejscie jak ja.ludzie zawsze chca nowszy model,a przeciez ten starszy jest juz sprawdzony ,przetestowany itd.a z nowym to wiadomo mozna wtopić kase.

Czasem nie ma wyjscia - firmy nie produkuja czesci zbyt dlugo. Do takiego Twin Power F nic juz nie kupisz, przynajmniej nie tu.

Opublikowano

Kuba w necie znajdziesz wszycho,trzeba tylko walic besposrednio do japończykow przez japan tackle.kupisz i czesci ze starych zasobów szhimano.ale tylko do wyższych modeli,stella i TP wiec TP F tez sie łapie :D no tylko fakt troche zachodu z tym jest :(

Opublikowano
Ile może kosztować ogólny koszt sprowadzenia takiej Daiwy 2506W z podwójną korbką do Polski? Czy opłaca się bardziej indywidualnie czy lepiej zlecić to osobie, która co pewien czas kupuje partię towaru w Japonii.
Opublikowano

Takie osoby bardzo rzadko kiedy robia to za darmo.

Wysylka to zwykle rownowartosc ok 20 euro.

Reszta zalezy od samodzielnych kalkulacji...

Guzu

Opublikowano
Jak przeczyta to zatem taka osoba-importer, będąca na bieżąco z kursami, ich wachaniami B) , cłami, terminami realizacji to proszę o priva z pomocną wyceną :unsure:
Opublikowano

curiosity killed the cat ;) :mellow:

jest bardzo lekka, pracuje bardzo plynnie, jeszcze nie wiem jak nawija, jeszcze nie wiem jak pracuje hamulec i nie wiem, co na to powiedza klenie ... cala reszta wyjdzie w praniu

post-24-1348914533,6811_thumb.jpg

post-24-1348914533,7204_thumb.jpg

post-24-1348914533,7547_thumb.jpg

post-24-1348914533,7997_thumb.jpg

Opublikowano

No to widze ze juz dotarla B)

Made in Japan ?

Ciekawa raczka (uchwyt korbki) to custom czy taka daja w serii ? :D

Gratuluje zakupu - niech sluzy !

Guzu