Skocz do zawartości

Kij trociowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jakie wędzisko trociowe możecie mi polecić do 200 zł?Jakie parametry powinno mieć,chodzi mi o c.w ,dł. itp.Bo zamierzam w styczniu wybrać się za trotką na jedną z pomorskich rzek.Pozdrawiam :)
Opublikowano

Jakie wędzisko trociowe możecie mi polecić do 200 zł?Jakie parametry powinno mieć,chodzi mi o c.w ,dł. itp.Bo zamierzam w styczniu wybrać się za trotką na jedną z pomorskich rzek.Pozdrawiam :D

Wiem, że jeden z kolegów całkiem skutecznie radził sobie Dragonem Millenium dedykowaną właśnie trociom. Używana wędka na rynku nie powinna być droga.

;) Tylko znaleźć. Zdaje się że był to TEN model.

W legendę zaś obrastał niegdyś TEN przedmiot pożądania .

Opublikowano

@Poper, ten przedmiot pożądania zakupiłem w tamtym roku i od razu odesłałem do sprzedawcy i kupiłem wspomnianego Dragona.

Konger to porażka. Ciężki, krzywo wklejona przelotka szczytowa (nie tylko ja miałem taki feler w tym kiju) i krzywo osadzona gałka końcowa. Ogólnie wykonanie mierne jak na kij za prawie 4 stówki :unsure:

Opublikowano

@Poper, ten przedmiot pożądania zakupiłem w tamtym roku i od razu odesłałem do sprzedawcy i kupiłem wspomnianego Dragona.

Konger to porażka. Ciężki, krzywo wklejona przelotka szczytowa (nie tylko ja miałem taki feler w tym kiju) i krzywo osadzona gałka końcowa. Ogólnie wykonanie mierne jak na kij za prawie 4 stówki :unsure:

Pewnie masz rację Arturze. Ja tylko czytałem pozytywy o tym kijku. Osobiście nie poznałem.

Natomiast milenijnego Dragona oglądałem. Akurat po pechowym złamaniu.

Jednakże właściciel tak go ceni, że oddał do naprawy i zdaje się wciąż nim śmiga.

Opublikowano
Dzięki Wam za ciekawe propozycje.Ale jednak będę musiał więcej przeznaczyć kasy na to wędzisko.Do stycznia jeszcze czas,coś cię dozbiera.Pozdrawiam.