Skocz do zawartości

Sportklub i wędkarstwo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj przez przypadek włączyłem Sportklub (dostępny na Aster) a tam .... 17:30 Fishing&Hunting: Day on the lake

www.sportklub.tv

19.11.2009 -> 17:30 Fishing&Hunting: The walleye fishing

20.11.2009 -> 15:15 Fishing&Hunting: Exploring Alaska

21.11.2009 -> 10:15 Fishing&Hunting: Jakt a fiske aka Fishing&Hunting

22.11.2009 -> 10:30 Fishing&Hunting: Shore Thing – A Fishing for life

Widziałem dzisiaj tylko końcówkę programu - dobre!!! Było o łowieniu bassów, a jakie łodzie!

Opublikowano
Fishing&Hunting miała mieć Cyfra Plus w swojej ofercie. Tak zapewnił mnie konsultant w Wigilię 2008. Zdecydowałem się zostać bo program miał być włączony niebawem. Niebawem to dla mnie 2-3 miesiące. A już od wigilii 2008 mija prawie rok :angry:
Opublikowano

Jest na N-ce, wczoraj leciał filmik o łowieniu sandaczy. Prowadzący program prezentował techniki łowienia sandaczy zupełnie odmienne od polskich. Z łodzi łowił długimi 3m wędkami i żyłką. Nawet podkreślił że nie zaleca plecionki do łowienia sandaczy. Faktem jest że nie stosował typowego opadu tylko długie, łagodne pociągnięcia i łowił tym sposobem grube parokilowe sztuki, największy miał 10-tkę. Kolejny raz się przekonałem że jeśli chodzi o ryby nie ma żadnych schematów.

Opublikowano

Janek, gdzie na N? Mam N kilka tygodni i jeszcze go nie rozpracowałem...

Sportklub na kanale 66. Dzisiaj były norweskie łososie na muchę w rzece, największy srebrny 14,5kg.

Druga część myśliwska, ale jakoś miałem mieszane uczucia jak zobaczyłem strzelane pięknego łosia i sarnę :wacko: Wyglądało to trochę jak egzekucja.

Opublikowano
Udało mi się znaleźć i zobaczyć jeszcze te łosośki Piękne ryby. Myśliwych nie oglądałem...To nie na moje nerwy.