remek Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 Dzisiejszy odcinej Dzikiej Polski bardzo interesujący bo dużo o fotografii przyrodniczej - http://www.tvp.pl/wiedza/przyroda/dzika-polska/wideo/pozerac z-slonc-14112009 PozdrawiamRemek
karuzo27 Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 coś niesamowitego...obejrzałem z łezką w oku, chyba w ten weekend też wstanę przed wschodem słońca Dzięki Remku za ten link.. to taki okład dla duszy uwięzionej w tym okropnym wielkim mieście.
biosteron Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Super film.Kiedyś oglądałem reportaż w TVP Białystok o tym wspaniałym Człowieku jakim jest Pan Wiktor Wołkow.Jaki jest prywatnie Wiktor Wołkow KLIKNIJ Zapraszam na następny reportaż o tym zacnym Człowieku. Cztery pory roku Wiktora Wołkowa : FILM
remek Opublikowano 19 Listopada 2009 Autor Opublikowano 19 Listopada 2009 Biosteron, dzięki! Kolejny super materiał. Kiedyś widziałem jeszcze niesamowite zdjęcia żubrów w Dzikiej. Niestety nie mogę już tego znaleźć.
biosteron Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 We wszystkim, tak i w fotografii obowiązuje ta sama zasada, nie dłuto, a rzeźba jest podziwiana.Kilka porad Pana Wiktora Wołkowa,jaki jest dobry sposób, aby przywieźć dobre zdjęcie z wakacji .
pafek Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Wiktor Wołkow świetny człowiek, zresztą jak każdy z podlasia Kiedyś nawet za czasów liceum oceniał moje zdjęcia i dostałem wyróżnienie w jakimś tam konkursie szkolnym Jeżeli macie jakieś ciekawe linki do W.W. chętnie obejrzę.
remek Opublikowano 9 Marca 2010 Autor Opublikowano 9 Marca 2010 Cały kosmos Wiktora Wołkowa FILM Dzięki!
biosteron Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Podoba mi się ujecie 26:15 min.Tak sobie myślę, że dobry fotograf musi mieć naprawdę wrażliwą dusze,aby umieć dostrzec to, co później podziwiają inni.Mam tu na myśli fotografowanie przyrody.
biosteron Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Myślę, że warto obejrzeć,więc wklejam Niewidzialny z ostępów
remek Opublikowano 4 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2010 Widziałem w TV - fantastyczne i bardzo inspirujące! Ja co prawda nie robię takich zdjęć ale ... bardzo mi się podobają. PozdrawiamRemek
Rekomendowane odpowiedzi