Skocz do zawartości

Pudła do przechowywania dużych much szczupakowych

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam już całkiem sporą kolekcję much szczupakowych. Poszukuję sprawdzonych metod ich przechowywania. Poradźcie coś sensownego i w miarę ekonomicznego :D

Pozdrawiam

Remek

Opublikowano

Ja co chwilę odnajduję u siebie jakieś opakowanie z kilkudziesięcioma strimerami nakręconymi i zapomnianymi. Bedzie już koło 200sztuk. Tak się robi jak brakuje czasu na łapanie:(

Dobre i dosyć tanie są pudełka solvcrokena czyba że masz mega muchy.

Opublikowano

Mam już całkiem sporą kolekcję much szczupakowych. Poszukuję sprawdzonych metod ich przechowywania. Poradźcie coś sensownego i w miarę ekonomicznego :D

Pozdrawiam

Remek

Remek zawsze możesz polowe przechować u mnie ...

Opublikowano

pojemność niezła, ale ja łowi zębate na 4 muchy na krzyż, więc nie sprawdzałem ile ich tam wejdzie :D

pozdrówka

wiesz jak to jest :D much nigdy za mało :lol: Kiedyś to jeździłem z 4kg przynęt boleniowych - teraz z góra 10 sztukami, różnych, na szczupaki z 15kg jerków teraz z też 10 szt. :D

Opublikowano

Polecam CF 3500 W.P.F.C. Możesz też zwrócić uwagę na Orvis Lightweight Saltwater Fly Box (potrzeba na nie naprawdę sporych kieszeni)

Mam jeszcze pytanie skierowane do użytkowników 3500 CFGS. Czym prócz koloru i ceny różni się ono od CF 3500 W.P.F.C?