andrew Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 Musze uzupelnic zapas sprzetu na szybko i nie wiem ktory sklep/salon oferuje najwiekszy wybor. Chodzi o kije spiningowe i wedkarskie ubrania.
rapia Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 Czesc.Byłes zobaczyc w Centrum Matarnia tam jest sklep zoologiczny a na pietrze sklep wedkarski chyba najwiekszy w trojmiescie.Maja duzo wedzisk i ubran wedkarskich.Wszystko mozna dotykac,pomachac wedziskiem bez proszenia obslugi.Naprawde warto.
andrew Opublikowano 22 Listopada 2009 Autor Opublikowano 22 Listopada 2009 Dzieki za tipa, bylem dzisiaj. Z ubran kupilem co chcialem. Z spinningow duzy wybor tanich Dragonow. Spodobal mi Qualifier Rozmejera 2,55 8-40gr niby do drop szota ale dobrze wykonczony i na ciekawym blanku ale cena ponad 450zl. Maja duzy wybor jerkow Salmo i przynet Dragona i Jaxona
rapia Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 Przyda sie jeszcze powiekszyc asortyment i mysle ze potrzebni sa jeszcze inni wytworcy ale i tak jest w czym wybierac.Teraz juz wiem gdzie bede wysyłał chetnych do kupna mi prezentu.PZDR.
Rekomendowane odpowiedzi