Skocz do zawartości

Jaki wędkarski prezent chcielibyśmy znaleźć pod choinką?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czlowiek ma to do siebie, ze czasem lubi sobie pobujac w oblokach i pofantazjowac. A jako, ze, jak pamietam, fantazjowalismy tak przed rokiem, i rok przedtem....

I jako, ze czesc pomyslow z pewnoscia nie pozostala w sferze marzen i spolaryzowala sie...tym w tym roku obloki sa jeszcze bardziej wysoko wysrubowane...

Zachecam do podzielenia sie pomyslami: czym chcielibyscie zaskoczyc ryby w Nowym 2010r, znajdujac to po choinka?

Gumo

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Czym zaskoczyć?

Dla mnie największym prezentem byłaby moja obecność nad wodami, czyli: Życzę sobie dużo więcej czasu, który mógłbym poświecić wędkowaniu! :D

Opublikowano
Ja to bym sobie życzył, aby w rz.Bug było bardzo dużo boleni takich 70+,żeby tą rzekę co dzień jak i w nocy kontrolowała PSR.Zakaz zabierania ryb przez 10 lat.Jeśli chodzi o wędkarstwo nic więcej do szczęścia mi nie potrzeba.Do autora wątku, da się to zrobić ??,byłbym wdzięczny :D
Opublikowano

@Biosteron

Ja nie jestem Mikolajem a juz na pewno nie jestem Świety, wiec to troche pytanie nie do mnie.

Ale rade dam...trzeba sobie usiasc wygodnie w fotelu, wziac szklaneczke czegos dobrego, koniecznie wylaczyc telefon i zamknac oczy. Pozytywnie myslac ujrzysz wszystkich klusoli w kajdanach blagajacych o zycie, w tle luna z dopalajach sie sieci i klusowniczych lodek. A pod nogami szemrze cicho Bug, jakby zapraszal utrudzonego po calodniowym holowaniu roznych ryb (podpadajacych pod kryteria zamieszzcenia na stronie jerbait.pl)wedrowca : Rzuc jeszzce jeden raz.

@popper

Wiem, ze latwe to nie jest ale podobno duze znaczenie ma psychika, masz nowe pomysly - przebieg malaje.

Gumo

Opublikowano

Nigdy nie dostalem prezentu wedkarskiego pod choinke i niech tak zostanie. Sam wiem, co mi potrzeba. A tak to problem bylby co z tym dalej robic.

Landcruisera trudno uznac za prezent wedkarski.

Chcialbym zeby na ebay.com byl wiekszy wybór niz teraz jest i zeby fracht byl mniejszy, ot co.

Opublikowano
Ja bym chciał cofnąć się w czasie o kilka lat. Kupiłbym sobie kilka sztuk shimano XTR we wszystkich wielkościach. Obecnie produkowane kołowrotki z tylnym hamulcem, to żenada...
Opublikowano

Ja bym chciał cofnąć się w czasie o kilka lat. Kupiłbym sobie kilka sztuk shimano XTR we wszystkich wielkościach. Obecnie produkowane kołowrotki z tylnym hamulcem, to żenada...

A ja mam trzy sztuki 3000 XTR :mellow:

Opublikowano
Jak bym miał o coś prosić to poszedł bym tą drogą co kol. biosteron. Na nowy sprzęt można sobie jakoś uzbierać samemu, a żeby zlikwidować kłusownictwo, nieetycznych wędkarzy, zreorganizować PZW, wprowadzić moratorium na MEW, napisać sensowną ustawę o ochronie wód śródlądowych, itd. to trzeba sił nadprzyrodzonych. Także Mikołaju prosiłbym o załatwienie choć jednej z ww. rzeczy :D
Opublikowano
Ja bym chciał przebywać na rybach tyle ile bym chciał (czyli choć raz w tygodniu (a nie jak do tej pory może raz w miesiącu) i by moje wobki przynosiły Wam wymarzone ryby :D (mi też )
Opublikowano

Dla mnie najlepszym prezentem byloby aby moj synek 3 miesieczny tez pokochal spedzanie czasu nad woda:)

p.s. juz mam pare wedek dla niego na poczatek odlozonych:)

Opublikowano

Największym prezentem dla mnie był by rozpad PZW. Oddanie wód w ręce pasjonatów, a nie darmozjadów żyjących jeszcze w starym systemie.

To jest dobre! :D

Opublikowano

Czym zaskoczyć?

Dla mnie największym prezentem byłaby moja obecność nad wodami, czyli: Życzę sobie dużo więcej czasu, który mógłbym poświecić wędkowaniu! :D

Tego najbardziej bym sobie życzył.

A jeszcze przydałoby się mniej oszołomów na forach wędkarskich a tym bardziej nad wodą :unsure:

Opublikowano

Chyba nikogo nie zaskoczę ale również chciałbym wygospodarować więcej czasu na spędzanie go nad wodą a nie w pracy. Wszystkie inne materialne prezenty które mam zaplanowane do kupienia w niedalekiej czy też dalekiej przyszłości sobie kupie - wymaga to tylko troszeczkę cierpliwości czasu i uzbierania pieniędzy.

Największe marzenie żeby mój syn w tej chwili 2 latek także pokochał wędkarstwo tak jak ja bo już nie mogę się doczekać zabierania go na ryby i pokazywania piękna przyrody.