remek Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Cześć,Łowienie salmonidów w środowisku wędkarskim często określane jest jako najwyższy stopień wtajemniczenia. Jeśli dodać do tego możliwość złowienia naprawdę dużej ryby, która sprawdzi nie tylko umiejętności wędkarza, ale i wytrzymałość sprzętu oraz samego wędkarza to mamy do czynienia z iście wybuchową mieszanką, która raz wszczepiona do podatnego organizmu rozprzestrzenia się niczym wirus (nie, nie AH1N1) i sprawia, że zainfekowany będzie wciąż kombinował co by tutaj… zresztą sami chyba wiecie jak to już jest… Zapraszam do lektury artykułu, relacji ze zlotu Salmo Salutus. PozdrawiamRemek
Kuba Standera Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Dobre, DobreAż miło zobaczyć znajome sympatyczne twarze!
kryst Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Mifciu, Wiedziałem, że umiesz robić dobre zdjęcia, ale, że umiesz pisać .... <_< Dzięki za relację!
Zulus Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Dobre, DobreAż miło zobaczyć znajome sympatyczne twarze!A zwlaszcza widok Kuby przy swoim warsztacie muchowym, jak ja za tym tesknie, widok zapierajacy dech w piersiach . Bylo super, fajnie poznac tylu wspanialych ludzi naraz, majacych to samo zainteresowanie, i z ktorymi nie tylko o rybach mozna porozmawiac . Nie moge sie doczekac kolejnego spotkania w podobnym a moze i wiekszym gronie, dziekuje za wspaniale towarzystwo i bardzo cenne rady od starszych i bardziej doswiadczonych wedkarzy, ktore wiele mi pomogly i pomagac beda nad woda, pozdrawiam
LASSOjbait Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Super się czyta. Super fotki. Dlaczego nie pojechałem!!! Chyba nie tylko ja mam takie myśli
Tomaszek Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Pierwsza od dawna relacja ze zlotu j.pl w której są jakieś zdjęcia ryb. I to kilku ładnych ryb a nie jednej malutkiej, okraszonej komunałem co tam ryby liczy się spotkanie. Gratulacje!
Kuba Standera Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Oj Tomaszek, ty to powinieneś zmienić nick na asertywny inaczej A co chwilę ktoś się mnie pyta - co cię ciągnie tak nad to morze, mało masz wody pod nosem......
Sławek Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 No cóż, może następne zloty równiez będa okraszone zdjęciami ryb a tu gratulacje naleza się Popprerowi bo gdyby nie jego ryby, to...
pirania74 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Super relacja Ach, te klimaty... Trzeba będzie spróbować szczęścia następnym razem Gratki dla organizatorów za całość no i dla ziomala, @poppera za to że postarał się o podwójną koronę P.S Waldek, na następnym zlocie postaraj się ustrzelić klasycznego hattricka
Jeziorm 1 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Waldek na nastepny zlot nie jedzie - ma zakaz pzdr
popper Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 P.S Waldek, na następnym zlocie postaraj się ustrzelić klasycznego hattricka Dzięki raz jeszcze.Paweł, naprawdę niewiele brakowało, do hattricka . Ryba ok 60 cm. spadła, po ok. 15 sekundach walki. Cała walka odbyła się nie dalej ja 1-3 metry, od przelotki szczytowej, mojej dłuuugiej wędki.
kwasik Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 @popperGratulacje!Na co wzięły?Jak byłeś ubrany - na zdjęciach nie bardzo widać dół?
popper Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 @popperGratulacje!Na co wzięły?Jak byłeś ubrany - na zdjęciach nie bardzo widać dół?Kwasik, TUTAJ jest moja krótka relacja.A ubrany byłem w komplet (śpiochy+buty) firmy Solvkroken
Abborre Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Sympatyczna relacja i fajne fotki, gratulacje!Co to są za wobki w tym Pakiecie Startowym i jak się spisywały?
jajakub Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Ale Ja wam zazdroszczę eh.... A tak z ciekawości czyjego aytorstwa jest ta boleniowa muszka na fotce ?
mifek Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Mifciu, Wiedziałem, że umiesz robić dobre zdjęcia, ale, że umiesz pisać .... <_< Dzięki za relację! Krzyś! przesadzasz jak zwykle
kwasik Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Poszukuje się do tajnej kancelarii osoby z ładnym charakterem pisma nie umiejącej czytać?
pirania74 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 P.S Waldek, na następnym zlocie postaraj się ustrzelić klasycznego hattricka Dzięki raz jeszcze.Paweł, naprawdę niewiele brakowało, do hattricka . Ryba ok 60 cm. spadła, po ok. 15 sekundach walki. Cała walka odbyła się nie dalej ja 1-3 metry, od przelotki szczytowej, mojej dłuuugiej wędki. Widzę Waldek, mało brakowało a byłby hattrick Tak to bywa jak branie jest na krótkim dyszlu...No ale przynajmniej zaliczyłeś dwie ładne trocie Na następnym zlocie to będę od ciebie wymagał więcej no i będę tobie deptał po piętach bo jak to się mówi, Król Polowania nie ma lekko i pewnie następnym razem koło ciebie będzie bardzo gorąco, bardzo gęsto...
popper Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 .................................... no i będę tobie deptał po piętach bo jak to się mówi, Król Polowania nie ma lekko i pewnie następnym razem koło ciebie będzie bardzo gorąco, bardzo gęsto... Trzeba będzie skorzystać patentu @milo26 . Daniel ma niezawodne sposoby, na złowienie ryby, w tłoku
Abborre Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Co to są za wobki w tym Pakiecie Startowym i jak się spisywały? <_<
popper Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 http://woblerytaps.republika.pl/Ukleje.htmlPewnie o te woblery chodzi
Abborre Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Tak, to o te woblery mi chodziło, dzięki @popper Miał ktoś na nie jakieś trociowe wyniki?
mifek Opublikowano 18 Grudnia 2009 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Tak, to o te woblery mi chodziło, dzięki @popper Miał ktoś na nie jakieś trociowe wyniki? na zlocie nie. przynajmniej wg moich informacji. ale pakiet startowy zostal dobrany nie na podstawie widzi misie organizatora a na podstawie doswiadczenia kilkudziesieciu osob w naszym pieknym kraju ktorzy jezdza za trociami i maja wyniki
tpe Opublikowano 18 Grudnia 2009 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Tak, to o te woblery mi chodziło, dzięki @popper Miał ktoś na nie jakieś trociowe wyniki? Na ukleje Michała łowię trotki, ale w Atlantyku, z plaż Irlandii.
Gumofilc Opublikowano 18 Grudnia 2009 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Pozdrawiam wszystkich uczestnikow plazowego zlotu (pozdrowienia specjalne dla jedynej Amazonki) Tak to juz jest i niejeden raz historia sie powtarzala, ze integracja nie idzie w parze ze zlowionymi rybami. Tym bardziej sie ciesze, ze tą razą bylo inaczej... Gumo
Rekomendowane odpowiedzi