Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Gdy kupuję coś droższego to zwykle wolę, by wysyłka była kurierem lub jako wartościowa. Sprzedając też daję taką opcję. Zwykle warto poświęcić kilka złotych więcej na wysyłkę by być bezpiecznym.
Opublikowano
Marcin, nie widzę szans na zmianę regulaminu w tym względzie, a przynajmniej nie w obecnym kształcie giełdy na jerkbait.pl która została pomyślana jako amatorska tablica ogłoszeń mająca ułatwić życie Użytkownikom którzy chcieli by się pozbyć jakiegoś sprzętu albo jakiś kupić.
Opublikowano

wypowiedź jest skierowana bezpośrednio do mnie, więc wypowiem się jako najbardziej zainteresowany (gdyż moje odpowiedzi w podanym wątku zostały usunięte przez Friko):

@marcinesz

bzdura!!

nie mam jako sprzedający zamiaru ponosić kosztów tego, że kupującemu żal jest kilku złotych na opłacenie przesyłki ubezpieczonej/kurierskiej. marcin, proszę o podanie merytorycznych argumentów za taką praktyką.

pozdrawiam,

j

Opublikowano
Od uzytkownika @dero1990 nie kupił bym nawet jednej rzeczy. Masz szczęście @marcinesz, że w ogóle dostałes zwrot pieniadzy poniewaz mój dobry znajomy zamawiając u niego ponad 1,5roku temu woblery boleniowe nie otrzymał do dzisiaj zwrotu pieniedzy ani woblerów!!