Jump to content

Recommended Posts

Posted

Panowie ratujcie, zgubiłem blaszke od wsparcia spustu od aerografu TG-130 w sklepie wszędzie jako niedostępna. Może ktoś ma taki element a nie potrzebuje ?? albo jakiś uszkodzony aerograf ??

http://www.aerograf-fengda.pl/environment/cache/images/0_0_productGfx_75574de9d93933255e3b41dc2a0fc161.jpg

• Like 1
Posted

Jutro sprawdzę.

Oczywiście od innego modelu, ale może będzie to samo. 

Dam znać wieczorem. 

Posted

A nie dorobi jej...W razie co to można się pobawić jak ma się wzornik....Jakiś dodatkowych ryflowań nie posiada ,płaska trochę podgięta B) Wiertarka stołowa dremel pilnik i iglaczki i po np.odtrasowaniu doszlifujesz. Jesli nie masz takiej możliwości to zwymiarować ją i na tej podstawie dorabiać.Nie koniec świata myślę że ktoś pomoże kto ma taki aero jak by rozebrał pomierzył kilka fotek i może da się dorobić.Wręcz jestem pewien blaszka chyba niezbyt gruba to ułatwi jej obróbkę.Proś o zwymiarowanie i na tej podstawie coś można ulepić jestem więcej niż pewien że się da ...... ;)

Posted

A nie dorobi jej...W razie co to można się pobawić jak ma się wzornik....Jakiś dodatkowych ryflowań nie posiada ,płaska trochę podgięta B) Wiertarka stołowa dremel pilnik i iglaczki i po np.odtrasowaniu doszlifujesz. Jesli nie masz takiej możliwości to zwymiarować ją i na tej podstawie dorabiać.Nie koniec świata myślę że ktoś pomoże kto ma taki aero jak by rozebrał pomierzył kilka fotek i może da się dorobić.Wręcz jestem pewien blaszka chyba niezbyt gruba to ułatwi jej obróbkę.Proś o zwymiarowanie i na tej podstawie coś można ulepić jestem więcej niż pewien że się da ...... ;)

znalazłem na stronie za niecałe 5 zł, a co z tego jak brak towaru. No dorabianie takiego malutkiego elementu pewnie się da ale może u kogoś zalega więc zobacze