Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cześć,

Ze względu na wprowadzenie znacznych zmian na forum (wprowadzamy nową platformę społecznościową) informujemy, że forum będzie przez następny tydzień niedostępne w godzinach od 6:00 do 23:00. Korzystanie z forum będzie możliwe tylko w godzinach nocnych.

Ze względu na zapowiadaną reformę giełdy będzie ona wymagała zdobycia kwalifikowanego podpisu elektronicznego.

Przepraszamy za niedogodności. Myślę jednak, że warto czekać na zmiany - będą tego warte.

Pozdrawiam

Remek

• Like 14
Posted

Czy opcja giełda od tysiąca postów i więcej również wejdzie w życie?

No i zasadnicze pytanie, co z danymi osobowymi? Wiem, że to stary projekt i nie wypalił, ale może warto wrócić do pomysłu z jawnością danych handlujących na giełdzie?

Z aktualnym zdjęciem oczywiście. :)

Posted
I ważnymi badaniami krwi i zdolności do obsługi komputerów - excel i word w CV.
Posted

Mam wszystko w komplecie, zdjęcie w profilu zaraz uaktualnię, o ...... już!

Raffaello - trochę za wcześnie wyskoczyłeś. :lol:

Już widziałem oczami wyobraźnie panikę giełdowiczów. ;)

• Like 2
Posted

Jeszcze się nie przestawiłem i od rana ciągle zdziwiony przed monitorem siedzę i nie wierzę co to się dzieje na tym świecie :)

Posted

Ja się przestawiłem zaraz rano, jak mi córka kawę posoliła. :lol:

Cool - zrobię tak dzisiaj prezesowi firmy :) Dzięki za inspirację!!!

• Like 2
Posted
Tylko żarty w głowach, stare chłopy i zero powagi......miałem napisać artykuł "z parasolka na kwietniowego sandaczyka i szczupaczka" ale widzę że szkoda ekran w tablecie wycierać.
  • Like 1
Posted

a już miałem napisać...

Polska,

7 kwietnia 2015 czasu GMT,

godz. 04:19

Warszawa, Kozia Wólka, Krotoszyn

robotnicy zasypiają na przystankach, studenci przed kolokwium, kochankowie...w trakcie

dziś też niebieska poświata w wielu oknach sugeruje, że 1/12978 ludności Polski w tym momencie nie śpi...

WTF? wojna na Wschodzie? zwycięstwo kadry Nawałki? darmowe bagietki od 5:00 w Biedronce?

NIE... to forumowicze jerkbait siedzą przed kompami i smartfonami bo im Remek za dnia zamknął forum

:rockon:

• Like 1
Posted

Protestuję, dziś w czasie badań okresowych wyszło mi iż pracę mam w d..e. Muszę więc mieć dostęp do Jerka od godziny 06 00 i tyle. Coś trzeba robić.

• Like 2
Posted
.

Protestuję, dziś w czasie badań okresowych wyszło mi iż pracę mam w d..e. Muszę więc mieć dostęp do Jerka od godziny 06 00 i tyle. Coś trzeba robić.

Ja też protestuję!!!!!!!!!!!!!!! Już się oflagowałem!!!!!!!!!

Będzie wojna, mam w świątecznym ubraniu jeszcze 2 granaty :rolleyes:

• Like 1
Posted
Oczywiście Prima Aprilis - działamy dalej bez wyłączania forum. Chociaż zmiany się szykują ale to za chwilę. :)