Skocz do zawartości

minogi mister twister

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Tytułowa minoga(perlowa)

była kiedyś moja ulubioną guma.pamieta jeszcze ktos z kolegow ta gume?od paru lat nigdzie nie moge jej kupic.moze ktos widzial gdzie mozna je dostac lub chcialby odstapic cos ze swoich zapasow bede wdzieczny za kazdy namiar badz odsprzedana sztuke.pozdrawiam

Opublikowano

Witam.Tytułowa minoga(perlowa)

była kiedyś moja ulubioną guma.pamieta jeszcze ktos z kolegow ta gume?od paru lat nigdzie nie moge jej kupic.moze ktos widzial gdzie mozna je dostac lub chcialby odstapic cos ze swoich zapasow bede wdzieczny za kazdy namiar badz odsprzedana sztuke.pozdrawiam

Witam,wiele lat temu kupiłem kilka paczek tych gum.Były b.skuteczne na sandacze.Od tamtej pory już ich nie spotkałem.Mam ich jeszcze kilka sztuk,niektóre przebarwione.

Opublikowano
Chodzi mi wlasnie o te stare z cieniutka falbanka.Probuje wkleic zdiecie ale nie moge zmniejszyc rozmiaru,jak corka wroci to mi wklei,ale dzieki za odpowiedz.
Opublikowano

Dokładnie takie kojarzę. Miałem kiedyś parę sztuk, ale ich rewelacyjności niestety nie uświadczyłem.

Nie pisalem ze zawsze i wszedzie najskuteczniejsze-od dwoch lat nic na nie nie zlowilem-ale ulubione.mam do nich sentyment i nadal w nie wierze.moge caly dzien machac bez efektow roznymi gumami bez efektow,ale jesli na koniec zaloze minoge i tez nic to mam wewnetrzne poczucie ze zrobilem wszystko co moglem a ryby nie chcialy wspolpracowac.Moi znajomi wedkarze tez nie mieli na nie specjalnych wynikow i smieja sie z mojego bzika na ich punkcie.Jesli zostala ci choc jedna i chcialbys ja odstapic-wymienic to bede wdzieczny .pozdrawiam

Opublikowano

Szkoda ale dzieki.Kazdy spinningista ma chyba przynete ostatniej szansy ktora zaklada gdy wszystko zawodzi.Moze cos o nich napiszecie?

Opublikowano

Sprzedawane były w takich opakowaniach:

Na etykiecie jedynie było napisane Grub i rozmiar w calach.

Dawno nie produkowane, zastąpione G-Grub

post-473-1348914585,5147_thumb.jpg

• 6 miesięcy temu...
  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano
Hej.Kupiłem dzis tą podróbkę dragona.Jutro pomoczę ją w wannie ale z wyglądu tylko podobna,więc poszukiwania nadal aktualne :unsure:
Opublikowano
One chyba nigdy nie miały własnej , odrębnej nazwy . U nas chodziły pod zawołaniem właśnie minogi , a w niemieckich sklepach jako flossenwurm . Kształty i fasony są podobne , ale niestety zniknęła bezpowrotnie tak specyficzna delikatność i galaretowata nietrwałość gumy . Ta obecna to już standardowa kondoniarska bezpieczność i wytrzymałość . Tak to jest z softami z segmentu china domestic market , Manns też się dramatycznie skiepścił ciałem ..
  • 4 miesiące temu...
  • 3 lata później...