MalutkiKoksu Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 Szukałem na forum coś na temat tej wędki ale nie znalazłem i stąd moje pytanie czy ktoś posiada tą wędkę albo właśnie z tej serii i mógłby mi coś więcej powiedzieć o niej?? Oglądałem ją dzisiaj w salonie i całkiem dobrze mi leżała w ręce a cenowo jest bardzo korzystna, ponieważ (jak mówił sprzedawca) Daiwa ma zastrzeżone nazwy swoich produktów a Mistrall wydał serię o takiej nazwie jaka jest zastrzeżona przez Daiwę. Ile w tym prawdy nie wiem.
Kosa1982 Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 Czy chodzi o mistrall infinity japan bass?Jeżeli tak to kijek bardzo fajny,szybki o akcji szczytowej i bardzo lekki ,mam akurat 2,7 ale kolega posiada 2,4 i tez jest zadowolony ,fajny kijek na sandacza,w tej cenie nic lepszego nie kupisz a i za dwa razy tyle nie wiem czy coś znajdziesz,u mnie działa jako rzeczny kij na sandacze,pozdrawiam
MalutkiKoksu Posted April 3, 2015 Author Posted April 3, 2015 Tak dokładnie o tego kija mi chodzi. Dzięki za opinię. Chcę właśnie kupić kija typowo na sandacze jeziorowe z łodzi i myślę, że ten będzie dobry. Tylko zastanawiam się czy nie kupić jednak do 40g a nie do 30g. Jak myślisz?
Kosa1982 Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 Dużo zależy od tego jakimi przynętami będziesz machał,na jak głębokiej wodzie będziesz łowił,myślę ,że do 20 gram plus guma wystarczy ten lżejszy,jeżeli kogut wchodzi w grę to lepiej ten cięższy,pozdrawiam
MalutkiKoksu Posted April 3, 2015 Author Posted April 3, 2015 Głównie koguty będą szły na pierwszy ogień i raczej na wodzie głębokiej także raczej wybiorę tą cięższą opcję. Dzięki za opinie i podpowiedź. Piona!
Recommended Posts