Jump to content

Recommended Posts

Posted

Szukałem na forum coś na temat tej wędki ale nie znalazłem i stąd moje pytanie czy ktoś posiada tą wędkę albo właśnie z tej serii i mógłby mi coś więcej powiedzieć o niej??  Oglądałem ją dzisiaj w salonie i całkiem dobrze mi leżała w ręce a cenowo jest bardzo korzystna, ponieważ (jak mówił sprzedawca) Daiwa ma zastrzeżone nazwy swoich produktów a Mistrall wydał serię o takiej nazwie jaka jest zastrzeżona przez Daiwę. Ile w tym prawdy nie wiem. :)

Posted

Czy chodzi o mistrall infinity japan bass?

Jeżeli tak to kijek bardzo fajny,szybki o akcji szczytowej i bardzo lekki ,mam akurat 2,7 ale kolega posiada 2,4 i tez jest zadowolony ,fajny kijek na sandacza,w tej cenie nic lepszego nie kupisz a i za dwa razy tyle nie wiem czy coś znajdziesz,u mnie działa jako rzeczny kij na sandacze,pozdrawiam

Posted

Tak dokładnie o tego kija mi chodzi. Dzięki za opinię. :) Chcę właśnie kupić kija typowo na sandacze jeziorowe z łodzi i myślę, że ten będzie dobry. Tylko zastanawiam się czy nie kupić jednak do 40g a nie do 30g. Jak myślisz? 

Posted

Dużo zależy od tego jakimi przynętami będziesz machał,na jak głębokiej wodzie będziesz łowił,myślę ,że do 20 gram plus guma wystarczy ten lżejszy,jeżeli kogut wchodzi w grę to lepiej ten cięższy,pozdrawiam

Posted

Głównie koguty będą szły na pierwszy ogień i raczej na wodzie głębokiej także raczej wybiorę tą cięższą opcję. Dzięki za opinie i podpowiedź. Piona! :)