Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Za 5 lat to bedzie normalne echo w normalnej cenie, oczywiście jak tak dalej elektronika bedzie się szybko rozwijała a jej cena też bedzie niska jak obecnie.

Poza tym ,to przy tak dużej rozdzielczości i tak krótkim czasie odświeżania będzie można liczyć łuski napotkanym rybkom .  ;)  :)

Edited by miramar69
Posted (edited)

mam nadzieję, na razie z wyświetlaczem 15", to około 130 000 zł :)

Edited by bazyloss
Posted

Mi to wygląda na jakaś zalana działkę a to co widać wygląda mi na lekko zrujnowany płot

Swoja drogą to jakość genialna i można sztachety policzyć co do sztuki

Posted

dziwne, bo każda osoba której to pokazywałem, która używa SI i wie w jaki sposób powstaje obrazowanie SI, od razu wiedziała

ale może to kwestia postrzegania ;)

Posted (edited)

dla mnie najfajniejsze jest, to, że jak dopasuje do wielkości mojego monitora 24" , to w tej rozdzielczości wygląda super i teraz wyobraźcie sobie, że macie taki wyświetlacz na łódce :)

Edited by bazyloss
Posted

Wow lub jak kto woli - łał. Konkretnie wygląda i robi wrażenie. Ciekawe za ile lat będzie w rozsądnej kasie :-)

Wysłane z mojego GT-I9515

Posted (edited)

sama technologia, to szybko zjedzie z ceny, bo na razie to zarabianie na czystym marketingu, gorzej, że do takiej rozdzielczości powinien być właśnie wyświetlacz w okolicy 19" i to połączenie będzie pewnie jeszcze długo sporo kosztować

Edited by bazyloss
Posted

Ciekaw jestem czy przetwornik był rozmiarów kompaktowych czy to był taki U-boat holowany za łodzią jak maja na wyposażeniu strażacy

Posted

Z laptopem na ryby będziemy śmigać :-)

Wysłane z mojego GT-I9515

Posted

Ciekaw jestem czy przetwornik był rozmiarów kompaktowych czy to był taki U-boat holowany za łodzią jak maja na wyposażeniu strażacy

stawiam raczej na rozmiar miednicy ;)

Posted

Panowie...zapewne powinienem podbijac bebenka, zeby bylo bardziej zaj..scie...

Natomiast przypominam sobie czasy, kiedy na ryby jezdzilem pociagiem elektrycznym a jedyna troska bylo, czy zdaze (od stacji do stanicy bylo ze 3km przez pola) zanim pani pojdzie ze stanicy. Do zdobycia bowiem byla lodka, w ktorej komorach bylo 50/50 wody oraz wiosla strugane z kawalka sosny. Do tego w ramach kotwicy bloczek betonu ~15kg z kawalkiem postrzepionej linki 7,5m(wiecej nie bylo trzeba).

Teraz moge sobie tam podjechac samochodem terenowym z wlasnym srodkiem plywajacym i silnikiem, ktory wprawi moj uklad w szybkosc rzedu 40 km/h, do tego rozne pierdoly w postaci superechosond, supermodulowych wedzisk i kolowrotkow, przynet z marsa, linek i innych akcesoriow spoza naszego ukladu slonecznego....i wychodzi, ze....krol jest nagi...

Pojdzmy dalej - lodki ~1400km/h, akcesoria z planet odleglych o 10000 parsekow i inne pierdoly..i co? cos sie komus nie zgadza? Witamy w swiecie realnym!

Gumo

• Like 1
Posted

najwięcej łowiłem jak nad Wisłę jeździłem PKS-em, który pokazywał się co 3h i jak wracałem z wody, to zawsze się na niego spóźniałem :)