Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jakie mielibyscie zyczenie gdybyscie zlowili zlota rybke :)

Zyczenie tylko jedno bo rybka z Polski, kilka razy spieprzyla przed siatka i nieraz popiescil ja prad.Na kopyto relaxa juz nie reaguje, kilku wyznawcow c&r juz ja mialo na haku wiec limit zyczen uszczuplila do jednego.

A zatem, gdybym zlowili zlota rybke, zyczylbym sobie....

Posted

Zakazu zabierania ryb drapieżnych przez kilka lat. I mocne sankcje za złamanie przepisów. Np. odcięcie k..sa. 

• Like 4
Posted

Zakazu zabierania ryb drapieżnych przez kilka lat. I mocne sankcje za złamanie przepisów. Np. odcięcie k..sa.

A kobiecie co obciąć ?
Posted (edited)

A kobiecie co obciąć ?

Jak to co - jej duuuuuuże niebieskie oczy  :lol:  :D

Edited by Pietruk
  • Like 1
Posted (edited)

Życzyłbym sobie zatrudnienia 10 tyś strażników PSR. Nie byłoby gadki, że nie ma komu przyjechać.

Edited by Pawgas
Posted

To bym cyknął fotkę na pełnym wyproście rąk co by więcej złota na zdjęciu wyszło i otworzył nowy wątek w wieści z nad wody. :)

• Like 1
Posted

Pomarzyć piękna rzecz, gdyby jednak ktoś, kiedyś, zobaczył nad wodą jak gadam z karasiem, miejcie koledzy litość i zadzwońcie po rodzinę. ;)

• Like 3
Posted

...poprosiłbym o możliwość złowienia jednej złotej rybki codziennie! :innocent:

A mi co tam, w życiu trzeba iść szeroko...

• Like 1
Posted

Kontynuując zabawę może warto sprecyzować temat życzenia? Niech się tyczy tylko naszego hobby.

Na świecie jest takie bagno, że jednym życzeniem się go nie naprawi, rozrabiajmy więc we własnym ogródku. ;)

@Zbrojarz - pomysł dobry, ale zbyt małe okrucieństwo. Mam lepszy

Otóż życzyłbym sobie, aby żaden wędkarz zabijający ryby w celach konsumpcyjnych (w tym kłusol) nie mógł nic złowić. Nawet zakichanego okonka.

Niech mu nawet ryby biorą, niech wyciągają linkę, skaczą nad wodę, niech widzi co traci, bo na końcu - zawsze spinkahttp://i741.photobucket.com/albums/xx51/Dagon1975/hapydancsmil_zpsl3y7o6mk.gif

• Like 1
Posted

A tam patrzycie na klusoli, niech ryby zawsze beda w wodzie, duze i duzo, mimo ich zabierania i klusowania, na jedna zabrana niech sie pojawia dwie takie same, wtedy kazdy by dziekowal klusolom.

A co do mojego zyczenia, to zyczylbym sobie tak silnej woli abym konsekwentnie dazyl do obranych celow.Na dzien dzisiejszy, lenistwo i wedkarstwo coraz bardziej oddala mnie od nich :/

• Like 1
Posted

życzył bym sobie wspaniałych i spokojnych wypraw wędkarskich doborowym towarzystwie .Za wiele nie trzeba sobie życzyć bo rybka może też mieć życzenie i co jak się nie spełni?Jak  w kawale żeby sąsiadowi uschło jedno jajko...

Posted

@Zbrojarz - pomysł dobry, ale zbyt małe okrucieństwo. Mam lepszy

Otóż życzyłbym sobie, aby żaden wędkarz zabijający ryby w celach konsumpcyjnych (w tym kłusol) nie mógł nic złowić. Nawet zakichanego okonka.

Niech mu nawet ryby biorą, niech wyciągają linkę, skaczą nad wodę, niech widzi co traci, bo na końcu - zawsze spinkahttp://i741.photobucket.com/albums/xx51/Dagon1975/hapydancsmil_zpsl3y7o6mk.gif

Nie prościej poprosić o odejście na emeryturę PZW ?

Posted

Byłoby jak w dowcipie.

- Wędkarzu, dajesz. Jedno życzenie i siup mnie do wody - powiedział złoty karasek.

- To ja poproszę o pokój na świecie - rzekł wyśmienity, niezwykle przystojny wędkarz, niejaki Dagon.

- Pogięło cię? - odparła rybka. - Na całym świecie? Wiesz ile mi to many zeżre? Dawaj coś mniejszego!

- W takim razie, niech PZW podda stołki - odparł bez zastanowienia wędkarz.

- Dobra, niech będzie - machnął płetwą karasek. - Masz pokój na świecie.

• Like 2