giaur27 Posted April 12, 2015 Posted April 12, 2015 (edited) Na których akwenach w tych województwach można trolingować- poproszę namiary i inne info techniczne w w.w. temacie. Dodatkowo mile widziane wpisy gdzie można pływać na spalinie, bo poinformowano mnie, że w Wielkopolsce tylko na szlakach wodnych, a na pozostałych zbiornikach dozwolony wyłącznie elektryk.... prawda to azaliż? Edited April 12, 2015 by giaur27
Novis Posted April 13, 2015 Posted April 13, 2015 Ale co ma Łódzkie wspólnego z wielkopolskim? Podziały PZW są inne. W łódzkim PZW nie widzę wód na trolla. Nie to, że zabroniony, ale gdzie pływać?Chyba źle sformułowałeś pytanie.
saw70 Posted April 13, 2015 Posted April 13, 2015 Na Jeziorsku możesz sobie trolować do woli i ma dużo wspólnego z łódzkim i wielkopolskim
Novis Posted April 13, 2015 Posted April 13, 2015 Tam nic nie ma. Jeziorsko to największy wybryk PZW w historii polskiego wędkarstwa. 2
saw70 Posted April 13, 2015 Posted April 13, 2015 Jest woda i potrolingować sobie można, a ty byś od razu chciał ryb nałapać? 1
giaur27 Posted April 13, 2015 Author Posted April 13, 2015 (edited) Ale co ma Łódzkie wspólnego z wielkopolskim? Podziały PZW są inne. W łódzkim PZW nie widzę wód na trolla. Nie to, że zabroniony, ale gdzie pływać?Chyba źle sformułowałeś pytanie.Pytania sformułuje więc jeszcze raz (może teraz uda się właściwe )- po pierwsze primo...gdzie dozwolony jest trolling?- po drugie primo...gdzie dozwolone jest pływanie na spalinie (tj. na których konkretnie jeziorach, bo j.w. - najbardziej interesują mnie wody Konina)? P.S. łódzkie i wielkopolska - te województwa mam w zasięgu i zawsze jakiś ciekawy akwen mogę dokupić? Edited April 13, 2015 by giaur27
Recommended Posts