Bury knives Posted April 12, 2015 Posted April 12, 2015 Witam,przeglądając ten dział,to widzę ze tuningowanie(spowalnianie) swoich kołowrotków jest bardzo modne,i zastanawiam się czy dało by sie taki sam "myk"zrobić w tych dwóch kołowrotkach STELLA H -F obydwie z 98r.Teraz pytanie do bardziej obeznanych w temacie,co trzeba wymienić w STELLA H, aby stała sie STELLA F-,tzn;miała takie samo przełożenie. Z góry dzięki za odp,pozdrawiam.
sol321 Posted April 12, 2015 Posted April 12, 2015 Dokładnie to samo co w innych shimańcach, koło, pinion, zębatke na wormie + worm. Tylko skąd zdobędziesz części ?
Bury knives Posted April 12, 2015 Author Posted April 12, 2015 Myślę ,że odpowiedz może być tylko jedna,Mefi,lecz czasmi i on juz nie jest w stanie,Tym bardziej ,że to juz pod zabytek,zaczyna podchodzić,Stella,nie Mefisto,oczywiscie .
maicke82 Posted April 12, 2015 Posted April 12, 2015 A swego czasu miałeś ładną stellę eFkę o którą tyle było zamieszania
Bury knives Posted April 12, 2015 Author Posted April 12, 2015 NOOOOO.i nadal ją mam ,i tak mi sie ona podoba,że ze stelli H zrobię sobie(jak sie uda) jeszcze jedną F. 2
Szymon82 Posted April 17, 2015 Posted April 17, 2015 (edited) To nie lepiej mieć dla odmiany dwie różne ? Co tej H brakuje lub się nie podoba ? Czy to po prostu w imię dublowania sprawdzonego rozwiązania. Pytam z ciekawości Edited April 17, 2015 by Szymon82
Niedzielny Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 Albo sprzedaj H i poszukaj F Jak coś to byłbym chętny na H
Recommended Posts