Jump to content

Recommended Posts

Posted

W moritzie tytułowy multik kosztuje 140 eurasów...

Podeślij link jak mozesz.

Znalazłem na e-bey za 220 USD ale na chwilę obecną kurs jest mało korzystny :(

Posted
Mam najnowszego curado z 2014r model 201 hg, 7:2 w stanie ideolo, jak chcesz odstąpie za 750. Ceny na allegro ok. 1100. Jakby coś, pisz na priv.
Posted

one były po 500 z kawałkiem w fishingmarcie, ale widzę, że już się wyprzedały. Ciekawe, czy będą jeszcze. Tylko, że one to już malezja... :(

Posted
Pewnie i beda ale cena chyba zależy od aktualnego kursu dolca. 500 to raczej abstrakcja i nawet jeśli były w tej cenie to musiała być mega promocja na początek serii.
  • 5 years later...
Posted
Witam. Państwa mógłby ktoś powiedzieć mi coś więcej o tym multiplikatorze oraz czy znajdę gdzieś płytka szpule do niego i czy nada się on na BFS.
Posted

Po co masz kupować chronarch i szpulę dokupywać? kup lepiej scorpion BFS i będziesz zadowolony.

Pytam o szpule do niego, bo go posiadam. Służył mi do 40 gramów. Teraz chciałem znaleźć zastosowanie do niego w BFS.

Posted (edited)

Nie ma takiej szpuli do chronarch.Żadne inne nie pasują, gdzieś na tackle tour wypisują że od mety pasuje po pewnej rzeźbie, ale czy warto się w to bawić jak za samą szpulę polecisz ok ponad 300stówy. Lepiej opchnąć młynek, kupić coś innego.W daiwie łatwiej było by przejść na bsf choć by z tatulą CT i szpulką płytką.

Edited by woblery L.E.
  • Like 3