Jump to content

Moze by tak glowatki sprobowac polowic jesienia nad Sanem, czyli jakis zlot by sie przydal.

Recommended Posts

Posted

Witam,

Ostatnie glowatkowe spotkania byly na zasadzie dolaczenia do Klubu Glowatka, moze by tak jakos jesienia gdzies sie spotkac na pare dni i sprobowac zlowic  france? Muche mozna by znowu popromowac jak by ktorys chcial, miejsca chyba dla muchy i spina wystarczajaco no i ryby jakies sie trafiaja ponoc. Co szanowni mysla? 

Bujo

• Like 5
Posted

Organizujesz ?

Jeśli tak to ja jadę :D

Piotrek trzymam za słowo :) .

Andrzej Ciebie też :) .

• Like 1
Posted

Organizowanie zlotow tak z praktyki mija sie z celem, jak przychodzi co do czego to jest lipa. Mozna znalesc jakas kwatere co by mogla pomiescic kilka osob, ustalic daty i niech kazdy sobie zorganizuje jesli pasuje, przeleje kase wlascicielowi i po sprawie. Ja bym tak to widzial, bez cisnien, bez zlej otoczki, ot takie tam spotkanie ludziow co dawno badz wogole sie nie widzieli :)

• Like 1
Posted

Jak w takim doborowym towarzystwie to i ja z swoją lepszą połówką się pisze :) :) :)

Lepsza połówka to masz na myśli 0.7 tak : hahah

• Like 3
Posted (edited)

Lepsza połówka to masz na myśli 0.7 tak : hahah

Tomek tyle to ja wlewam w siebie sam.........  :P  :P  :P

Na taką watahę trzeba szykować sagan...

Edited by Karol Krause
  • Like 4
Posted

Organizowanie zlotow tak z praktyki mija sie z celem, jak przychodzi co do czego to jest lipa. Mozna znalesc jakas kwatere co by mogla pomiescic kilka osob, ustalic daty i niech kazdy sobie zorganizuje jesli pasuje, przeleje kase wlascicielowi i po sprawie. Ja bym tak to widzial, bez cisnien, bez zlej otoczki, ot takie tam spotkanie ludziow co dawno badz wogole sie nie widzieli :)

Tak łatwo się poddajesz, a ja już cię obsadziłem w roli organizatora :P

• Like 2
Posted

Tak łatwo się poddajesz, a ja już cię obsadziłem w roli organizatora :P

Żaden problem, mogę się podjąć organizacji spotkania. Wszystko zależy od ilości chętnych. Z zasady wiem, że tak 20 miejsc wystarczy :) .

• Like 4
Posted

W razie czego pomogę kiełbaski przy grillu obracać :)

No to ja będę polewał :) .

• Like 1
Posted (edited)

Z tego co pamietam to co roku w czerwcu organizowane są w  dwudniowe zawody o Puchar Głowatki nad Sanem.Sa to zawody spiningowo muchowe otwarte dla wszystkich.

Tak wiec mozliwosci są.

Tylko chęci mieć i troche wolnego czasu

Edited by tony1983
Posted

Tomek tyle to ja wlewam w siebie sam.........  :P  :P  :P

Na taką watahę trzeba szykować sagan...

Skąd ja znam taki sagan, chyba miałem okazję już z niego kosztować ;)

• Like 2
Posted

Z tą lipą to masz rację, Ty wiesz najlepiej. ;) Zlot by się przydał na Sanie lub Dunajcu. Każda forma jest dobra by się spotkać. Na Sanie działa Vision, może z nimi... Jeśli tylko padnie hasło "jedziemy" wpiszcie mnie na listę.

• Like 1
Posted

Z tego co pamietam to co roku w czerwcu organizowane są w  dwudniowe zawody o Puchar Głowatki nad Sanem.Sa to zawody spiningowo muchowe otwarte dla wszystkich.

Tak tylko masz zajebiaszczy młyn, a tu kameralka na całego :) .

• Like 1