Włóczykij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Panowie i nieliczne panie w taką pogodę większość z nas już odpuściła lub znacznie ograniczyła wypady nad wodę. Chyba czas najwyższy wznowić tradycje towarzysko - piwnych spotkań forumowiczów Miejsce już chyba mamy wybrane, to samo co w zeszłym roku:Tawerna Tuż za Horyzontemhttp://www.tuzzahoryzontem.pl/ Powiedzcie tylko kiedy?
@slider@ Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Widać że już ktoś mnie wyprzedził z założeniem takiego wątku
remek Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Spokojnie bo pracuję nad tematem ale dopiero jutro gość specjalny zjedzie do W-wy z Białowieży bo poluje z aparatem na żubry Dam znać.
krzysiek Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Panowie i nieliczne panie w taką pogodę większość z nas już odpuściła lub znacznie ograniczyła wypady nad wodę. Część wcale nie ograniczyła ale super byłoby się spotkać...
piotr zamiara Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Bardzo liczę na spotkanie.... ale kiedy? Może wtedy, gdy skończą się mrozy... bo akumulator mi wysiadł i auto siedzi zakopane w zaspie...
hlehle Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Myślałem, że się nie załapię na noworoczne spotkanie, ale jak widzę słabe tempo macie i wszystko wskazuje na to, że będę obecny
Włóczykij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2010 Bardzo liczę na spotkanie.... ale kiedy? Może wtedy, gdy skończą się mrozy... bo akumulator mi wysiadł i auto siedzi zakopane w zaspie... No to świetna okazja żeby przy przyjechać komunikacją miejska i bez stresu napić się piwa
remek Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 No to super! Dzisiaj zrobię rezerwację i napiszę ogłoszenie
Włóczykij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2010 Mi też czwartek pasuje więc będe na pewno
remek Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Mi też czwartek pasuje więc będe na pewno no musisz bo kaledarz czeka
Friko Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Jeżeli nie wypadnie mi nic w robocie to i jak przyjade
Mariano Mariano Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Bede obecny bo juz nie moge sie doczekac zeby wkońcu powiesic kalendarz
Friko Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Tu jest wątek z tego co widzę 'oficjalnie' utworzony gdzie trzeba się wpisywać: http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=12416&am p;start=0&
Rekomendowane odpowiedzi