Henri Posted April 27, 2015 Posted April 27, 2015 Mam pewien problem z wyszukiwarką... Otóż śledzę sobie temat "łowienie białorybu na spinning" i przeczytałem go już trzy razy. Podczas czytania przypomniało mi się, że któryś z użytkowników napisał coś ciekawego, ale nie pamiętam już na której to było stronie. Wiem, że mogę zadać pytanie i spróbować poszukać konkretnej wypowiedzi, ale... Czy jest możliwość tak zadać pytanie, aby wyszukiwarka pokazała mi wszystkie posty tego użytkownika z tego tematu w wynikach?
Manniek66 Posted April 27, 2015 Posted April 27, 2015 Wklep w google site:jerkbait.pl i poszukaj takim sposobem. Jeśli pamiętasz fragment wypowiedzi i nick to powinieneś znaleźć.
Henri Posted April 27, 2015 Author Posted April 27, 2015 Podkreślam, że wiem jak znaleźć konkretną wypowiedź. Rozchodzi mi sie o to, czy jest taka opcja we wyszukiwarce, aby znaleźć wszystkie posty konkretnego użytkownika w danym temacie. Powiedzmy, że uważam wypowiedzi użytkownika X za merytoryczne i chciałbym aby wyświetliły mi się wszystkie jego wypowiedzi w interesującym mnie temacie za pomocą forumowej wyszukiwarki.
drChlubicz Posted October 15, 2023 Posted October 15, 2023 Nie znalazłem odpowiedniego tematu więc spróbuję tutaj.Jak znaleźć swoje posty w danym temacie? powiedzmy z przed kilku lat.Dzięki za odpowiedź.
mario Posted October 18, 2023 Posted October 18, 2023 Wejdź na swój profil i dalej -> Moja zawartość -> Tylko posty (menu po lewej stronie) -> Sortuj według - zaznacz 'Tytuł' I będziesz widział swoje posty przypisane do tematów, które będą posegregowane po tytułach. Tyle można wyciągnąć 2
drChlubicz Posted October 18, 2023 Posted October 18, 2023 Wejdź na swój profil i dalej -> Moja zawartość -> Tylko posty (menu po lewej stronie) -> Sortuj według - zaznacz 'Tytuł' I będziesz widział swoje posty przypisane do tematów, które będą posegregowane po tytułach. Tyle można wyciągnąćSerdeczne dzięki, spróbuję.
Recommended Posts