Baart Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 (edited) Wiosna pełną gębą. Jak co weekend wybrałem się nad strumień pograć trochę pstrągom na nosach podsyłając im streamery. Rozkładając się zauważyłem jak rzeczka zaczyna tętnić życiem. Nie zastanawiając się zawiązałem suchego chrusta i zaczęło się...Tak powstała historia zeszłego weekendu zawarta klipie ARE YOU IN? https://www.facebook.com/FlyFishingCulture Edited April 29, 2015 by Baart 22
Hurrican Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Super klimacik, fajne ujęcia i ciekawie zmontowane. Jakim sprzętem nagrywasz?
szymanek69 Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Tia ! Dzień wcześniej żadnej zbiórki nie widziałem Musiałem rzeźbić nimfą
Baart Posted April 30, 2015 Author Posted April 30, 2015 Super klimacik, fajne ujęcia i ciekawie zmontowane.Jakim sprzętem nagrywasz?Nikon D7000 Dzięki za pozytywny odbiór !
hi tower Posted April 30, 2015 Posted April 30, 2015 Wszystko pięknie, fajnie ale ja trochę pomarudzę. Gdzie jest "Getting cultured - 2015"? Bo miało być "coming early 2015", a tu mamy już 2 kwartał!!! Pozdr,Tomasz P.S.: Ja zwykle dobra robota, z każdym projektem wygląda to lepiej!
Baart Posted April 30, 2015 Author Posted April 30, 2015 Wszystko pięknie, fajnie ale ja trochę pomarudzę. Gdzie jest "Getting cultured - 2015"? Bo miało być "coming early 2015", a tu mamy już 2 kwartał!!! Pozdr,Tomasz P.S.: Ja zwykle dobra robota, z każdym projektem wygląda to lepiej!Takie marudzenie jest jak najbardziej pozytywne! Ale niestety tu mnie masz. Jest materiał z całego zeszłego sezonu oraz z początku obecnego. W międzyczasie wpadły mi dwa inne priorytetowe projekty na których obecnie moja uwaga jest skupiona w 100%. Także "Getting cultured" musi poczekać... ale to dobrze, dopracuje się parę rzeczy.
szymanek69 Posted April 30, 2015 Posted April 30, 2015 Wszystko pięknie, fajnie ale ja trochę pomarudzę. Gdzie jest "Getting cultured - 2015"? Bo miało być "coming early 2015", a tu mamy już 2 kwartał!!! Pozdr,Tomasz P.S.: Ja zwykle dobra robota, z każdym projektem wygląda to lepiej! O tak ! Naciskać, marudzić, męczyć, przypominać !! Mi już jęzor zdrętwiał to może silne lobby zainteresowanych wyegzekwuje dane słowo
Recommended Posts