Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zawsze możesz łowić Kongerem Spirado  ;)

Myślę, że to nie kosmos. Cena od zawsze jest wyznacznikiem jakości.

• Like 1
Posted
Mialem w rekach przedwczoraj agsa za okolo 600 euro. Nie powalil mnie na kolana. Stojacy obok czarny ilex nie pomne modelu w podobnej cenie sprawial lepsze wrazenie. Do tego nadlewki lakieru przy stopkach przelotek. Moim prywatnym zdaniem nic specjalnego.
Posted (edited)

Zawsze mozna samochod wymienic za wedke ;)

A ta wedka to juz przeciez pare lat dostepna na rynku.

Edited by Del Toro
  • Like 1
Posted

mialem okazje kiedys polowic kolegi  wczesniejszym modelem nie powalil na kolana no chyba ze cena

Posted

Dlaczego? Uważasz, że silniki 1.2 litra nie mogą mieć komputera? Nie widzę w tym nic dziwnego akurat.

Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka

Posted

Skisłem po przeczytaniu ogłoszenia. Ten "komputer" to pewnie kalkulator wrzucony pod maskę  :ph34r:

Przy każdym elektronicznym wtrysku paliwa jest komputer (tzn sterownik) sterujący ilością podawanej dawki w cyklu wtryskowym. Taki sterownik może też na zasadzie podciśnienia (np: VW Digifant) odczytywać spalanie i pokazywać je na zintegrowanym wyświetlaczu. Do tego można podłączyć np. czujnik temp. oleju, termometr zewnętrzny itd. Takie zestawy z całą wiązką można bez problemu przełożyć do każdego samochodu a wyświetlacz wkomponować w oryginalny licznik.

Skisnąć można, ale od obecności ludzi bez wyobraźni ;)