tornado Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 (edited) Nie wiem co jest grane w tej firmie http://cdn.partzilla.com/product/boatsdotnet/site/icons/logo.png. Za wodą dokonaliśmy zakupu 1 części do silnika Yamachy chodzi o koło zębate do rozrządu firma potwierdziła wystawiła rachunek który zapłaciliśmy . Teraz czekanie na dostarczenie części do Chikago która nie dotarła jak się okazuje firma w ogóle nie wysłała i zwróciła kasę ale o 45 zielonych mniej czy znacie takie praktyki w tak poważnej Firmie to możliwe? Edited May 5, 2015 by tornado
meyger Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 witaj ja jak miałem problemy to robiłem zakupy w;http://www.moto46.pl/yamaha-marinekontaktowałem się z przedstawicielem, a jak czegoś nie był pewien to przełączał mnie do serwisu.według mnie są godni polecenia.Lecz nie wiem jak z wysyłką za granice, więc musisz pytać.A jeżeli chodzi o yamaha to tak jak mi mówili że 80% części ściągają z stanów, więc się kontaktuj z nimi może ci jakiś namiar podadzą.Pozdrawiam
Paprykarz Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 Tornado, raczej się nie zdarza aby były pobierane jakiekolwiek opłaty za niezrealizowane zamówienie. Owszem przy zwrocie towaru tak, ale przy anulacji zamówienia nigdy mi się to nie zdarzyło. Jeżeli zapłaciłeś by PayPal to złóż reklamację bezpośrednio na stronie PayPal, jeżeli kartą to dzwoń/pisz do sklepu i każ oddać sobie owe 45 zielonych. Lepiej i szybciej reagują jak słyszą miejscowy akcent
tornado Posted May 6, 2015 Author Posted May 6, 2015 Dlatego mnie to dziwi tym bardziej że firma o zasięgu Światowym, wczoraj zięć miał dzwonić do nich nie znam jeszcze odpowiedzi. A już najbardziej że bez słowa wyjaśnienia, wystarczy żeby odpisali że nie mają to byśmy czekali a tu du.....a. 1
Recommended Posts