remek Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Cześć,Miło mi ogłosić, że 10.02.2010 o godz. 19.00 organizujemy Warszawskie Spotkanie Jerkbait.pl. Lokalizacja imprezy to tradycyjnie już Tawerna tuż za horyzontem - www.tuzzahoryzontem.pl/ . Zapraszam serdecznie! EDIT: data spotkania przesunięta na 10.02, godzina bez zmiany Na spotkaniu na obecną chwilę planujemy oprócz miłego spotkania i pogadanki na tematy wędkarskie dystrybucję Kalendarzy 2010 jerkbait.pl oraz dla chętny, za dosłownie przysłowiową złotówkę (1PLN), film DVD ze spotkania jerkbait.pl, które poświęcone było wyprawom do Norwegii. Prezentacja przeprowadzona była przez naszego forumowicza Witka. Ze względu na bardzo duże obciążenie naszego gościa (brak wolnych terminów w lutym), który będzie prezentował dla nas swoje prace fotograficzne dotyczące Wisły zarezerwowałem termin marcowy. Proszę o zapisywanie się na listę chętnych, osób które przybędą na nasze spotkanie. Pozdrawiam i oczywiście zapraszamRemek
Kuba Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Edit Niestety 10.02 NIE WPADNĘ. Sorry
Friko Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Jak już pisałem w innym wątku i ja postaram się wpaść. Z tego co wiem to w planach remka jest jeszcze jedna atrakcja tego wieczoru - coś co kiedyś miało być ale nie wyszło i teraz ma się udać ale to może remek sam napisze
remek Opublikowano 27 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2010 Jeśli mogę prosić to piszcie kto chce DVD z wykładem Witka. Muszę nagrać odpowiednią liczbę płyt choć ... napędu nie mam jakiegoś super, hiper szybkiego Spotkanie będę chciał dodatkowo wzbogacić o pokaz konserwacji multiplikatorów. Pokaz będzie filmowy, prezentację przeprowadzi inżynier shimano Dołożę wszelkich starań by tym razem pokaz się odbył - wezmę po prostu inny komputer. PozdrawiamRemek
radekg Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 a czy ja też mogę przyjść <_< jeśli tak to będe
Mariano Mariano Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 narazie 50/50, musze sie zamienic
remek Opublikowano 27 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2010 narazie 50/50, musze sie zamienic zamień, zamień - 2 kalendarze czekają na Ciebie, płytka DVD z Norwegią i ... miłe spotkanie
mario Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Będę @remekwezmę komputer, na wypadek
marcin k Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Witam, jeszcze nie byłem na żadnym spotkaniu, więc jeśli można to też będe
remek Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2010 Lista osób, które przybędą na spotkanie: 1. @slider@2. Kuba3. Hlehle4. Tommek5. Nemo6. Friko7. Witek8. Kryst9. Milupa410. Radekg11. Mariano Italiano12. Krzysiek13. BartekP14. Mario i jego komputer 15. Trudny16. Korsarz17. Marcin_k No dobra zaczynam nagrywać płytki PozdrawiamRemek
szwagier.janusz Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Termin fatalny. W Warszawie to akurat czas ferii szkolnych, a chyba wśród jerbait'owiczów jest trochę dzieciatych.Miłego wieczoru!
remek Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2010 Termin fatalny. W Warszawie to akurat czas ferii szkolnych, a chyba wśród jerbait'owiczów jest trochę dzieciatych.Miłego wieczoru! Będzie w marcu. Zapraszam na kolejny termin.
Rekomendowane odpowiedzi