Jump to content

Recommended Posts

Posted

hehe..tak jak na opakowaniu napisano " same great line, new package": Czyli zwykła fireline tylko w niby nowym opakowaniu. A wytrzymałości to pewnie coś w stylu Jaxonowskiego "fish up to..."

Posted (edited)
Uzywales jej? Wytrzymalosc wytrzymaloscia, a jak w uzytkowaniu na multikach? Edited by Fiskare
Posted

Dzięki za zainteresowanie, ale nie założyłem tego tematu po to, żeby zapytać jaką plecionkę wybrać. Mam swoje typy i ich się trzymam. Chodzi mi o opinię o tej jednej konkretnej i to od kogoś, kto sprawdził ją w praktyce. Po prostu zastanowiła mnie wytrzymałość, a ponieważ wychodzę z założenia, że lepsze nie jest wrogiem dobrego, stąd moje pytanie. 

Posted

Fireline to linka po obróbce termicznej. Przy sztywna do multików jak na mój gust, podobieństwo do nanofila pewne.

Posted

Fireline to linka po obróbce termicznej. Przy sztywna do multików jak na mój gust, podobieństwo do nanofila pewne.

raczej odwrotnie

to nanofil jest podobny do ognistej linki :D

• Like 1
Posted

raczej odwrotnie

to nanofil jest podobny do ognistej linki :D

Jasne, że fireline była pierwsza, przynajmniej wersja w starym pudełku ;)

Chciałem nakreślić tylko podobieństwo dla osób, które lepiej znają nanofila niż fireline :)

Posted

Dzięki Panowie, znaczy zostaję przy spiderwire. A może jednak tę xzogę wypróbuję?  :) Kusi człowieka żeby kombinować, a raczej żeby usprawiedliwić przed samym sobą kolejne "niezbędne" zakupy wędkarskie  ;)