jac72 Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Witam serdecznie.Jeśli są na naszym forum osoby mieszkające w Bergen i okolicach to serdecznie zapraszam do nowo powstałej grupy. Celem jej powstania jest dzieleni się naszą wspólną pasją, podawaniem fajnych miejscówek, technik ,zdjęć z życiówkami i wszystkim co jest związane z wędkarstwemPozdrawiam Jacek
PocoLoco Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Jutro Dam Ci namiar na Naszego kolege Grzesia ,ktory przeprowadzil sie w ok. Bergen i zawodowo zajmuje sie tzw. turystyka wedkarska ma kilka fajnych lodek i w sezonie codziennie jest na wodzie, polecam bardzo fajny kolo.
jac72 Posted May 10, 2015 Author Posted May 10, 2015 (edited) Spoko będę mógł go troszeczkę rozreklamować chyba że chodzi o Balbina Ship Edited May 10, 2015 by jac72
Dyziek Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 http://images69.fotosik.pl/834/f454075f5195bb23med.jpg Osobiście ocean do mnie nie przemawia i oblatuję jeziora w okolicy Asane - jakieś 20 kilometrów na północ od Bergen. Ten kropek ze zdjęcia miał 53 cm. Złowiony na jeziorze Langvatnet.
Daniel Wirek Posted May 28, 2015 Posted May 28, 2015 Odgrzewam kotleta We wtorek ląduję w Bergen, mieszkać będę w okolicy tego miasta. Będzie to mój pierwszy raz w Norwegii. Cele zarobkowe, jak można się domyśleć Dokładniej przetwórstwo rybne. Znajomy który tam pracuje, namawia aby zabrać ze sobą trochę sprzętu, bo większość ludzi z pracy łowi. Jednak nie jest mi w stanie powiedziec nieco więcej, ponieważ on sam nie wędkuje.A więc był bym bardzo wdzięczny, gdyby ktoś mógł mi troszke pomóc.Co zabrać? jakie przynęty? plecionki ? Jakieś ogólne podpowiedzi ? PozdroDaniel
jac72 Posted June 6, 2015 Author Posted June 6, 2015 Witam kolego. Osobiście łowię na słodkiej wodzie. Jest sporo szczupaka,okonia i pstraga. Założyliśmy niedawno grupę na facebooku Wedkarze w Bergen trochę już możesz się dowiedzieć odnośnie wędkowania w okolicach Bergen
wuran Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 może ktoś podpowiedzieć co i jak w Bergen? wybrałbym się samolotem na 3-4 dni połowić, może ktoś ma namiar na kogoś kto mógłby w Bergen zorganizować łowienie?
wuran Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 może być i szczupak i może być dorsz, kwestia warunków i możliwości, ważne aby dostać się samolotem np z W-wy a nie jechać 30 godzin
Recommended Posts