kotwica88 Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 Czy tylko ja mam problem ze stroną jerkbait.pl ?Od ok. 30 minut nic nie mogę na niej zobaczyć... Wyskakuje mi na zmianę, raz biały , raz czarny ekran... WTF?
kotwica88 Posted May 11, 2015 Author Posted May 11, 2015 Cholera wie...inne strony otwierają mi się normalnie... No nic...do jutra może cudownie się naprawi
remek Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 Zawsze w takich sytuacjach polecam czyścić pamięć podręczna przeglądarki. 1
ezehiel Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 Ello.Proponuje ctrl+shift+delete czyść wszystko.Zamykamy wszystkie okna przegladarki i odpalamy ponownie przeglądarkę.Po tej operacji spróbuj wejść jeszcze raz.Jeżeli nie pomogło puść ping na jb.pl i sprawdź tajmingi, czasem coś siedzi na łączach.Jeźeli masz drugą przeglądarkę sprawdź też na niej czy strona działa. Ps. Jeżeli korzystamy z torrentów lub podobnych sprawdź uplink od ciebie, jeżeli coś udostępniasz może wystąpić zapchanie rury zwrotnej, powoduje to zatrzymanie naszych requestów do serwera.Bardzo częsta przyczyna niedziałania netu. 1
Woytec Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 Żeby nie tworzyć nowego tematu, zgłaszam problem z wyświetlaniem strony. Po kliknięciu komendy "wyświetl nową zawartość" pokazuje się mi się rozjechany obraz. Sprawdziłem na 2 komputerach i jest tak samo ?
Tomek88 Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 (edited) Żeby nie tworzyć nowego tematu, zgłaszam problem z wyświetlaniem strony. Po kliknięciu komendy "wyświetl nową zawartość" pokazuje się mi się rozjechany obraz. Sprawdziłem na 2 komputerach i jest tak samo ? U mnie od rana to samo, czekałem aż ktoś o tym napisze. Formatki chyba się rozjechały... Edited September 2, 2015 by Tomek88
~30 Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 Podczas wyszukiwania contentu pojawia się takie dziwne "cuś". To samo na PC i na lapku.Cóż to za popup?
Cobaltus Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 ja dzisiaj miałem 2 razy "strona jest niedostępna" podczas próby zmiany na 2 stronę nowej zawartości .. więcej niczego nie stwierdziłem.. net setka , torrentów brak, wysyłania przez TC w tym czasie brak.. czysto informacyjnie .. na plus ; podobają mi sie tematy powiązane w podpowiedziach po zmianach.. 1
Dano. Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 W Tapatalku, w zakładce subskrybowane przewija mi na okrętkę tylko 4 tematy, a mam ich zdecydowanie więcej. Tak jakby się film zaciął :-) Wcześniej naturalnie było ok. Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka
remek Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 Podczas wyszukiwania contentu pojawia się takie dziwne "cuś". To samo na PC i na lapku. Cóż to za popup? Nie wiem Na tym zdjęciu nie widzę. Podeślij do mnie na email'a remek@jerkbait.pl
remek Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 W Tapatalku, w zakładce subskrybowane przewija mi na okrętkę tylko 4 tematy, a mam ich zdecydowanie więcej.Tak jakby się film zaciął :-) Wcześniej naturalnie było ok. Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka Poprawię dzisiaj wieczorem. 1
remek Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 Podczas wyszukiwania contentu pojawia się takie dziwne "cuś". To samo na PC i na lapku. http://jerkbait.pl/public/style_images/tctc91_simplify/attachicon.gifwtf.jpg Cóż to za popup? Już znalazłem
~30 Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 Już znalazłem Ok, super Właśnie miałem wysyłać maila. Z ciekawości, cóż to było? Na pewno były tam jakieś aktywne odnośniki.
Karol Krause Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 Podczas wyszukiwania contentu pojawia się takie dziwne "cuś". To samo na PC i na lapku.http://jerkbait.pl/public/style_images/tctc91_simplify/attachicon.gifwtf.jpgCóż to za popup?U mnie to samo, podczas zaglądania do ''własnej zawartości'' ta ramka z boku jest całkowicie obcięta i nie ma możliwości wyboru z niej podpunktów.
Cobaltus Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 zrobione - dzięki! niestety musze Cię zmartwić .. u mnie nadal rozjechane.
Dano. Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 (edited) Poprawię dzisiaj wieczorem.No nieźle [emoji12] Został juz tylko Jerkbait się śmieje :-) Z 4 tematów zeszło do jednego ) Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka Edited September 4, 2015 by Dano-G
remek Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 niestety musze Cię zmartwić .. u mnie nadal rozjechane. Pewnie nie odświeżyłeś strony a style są trzymane czasowo po stronie przeglądarki Proponuję nacisnąć F5 albo załadować ponownie stronę (w firefox ta strzałeczka w kółko)
Recommended Posts