Jump to content

Recommended Posts

Posted

Czy tylko ja mam problem ze stroną jerkbait.pl ?

Od ok. 30 minut nic nie mogę na niej zobaczyć... Wyskakuje mi na zmianę, raz biały , raz czarny ekran... :D WTF?:D

Posted

Ello.

Proponuje ctrl+shift+delete czyść wszystko.

Zamykamy wszystkie okna przegladarki i odpalamy ponownie przeglądarkę.

Po tej operacji spróbuj wejść jeszcze raz.

Jeżeli nie pomogło puść ping na jb.pl i sprawdź tajmingi, czasem coś siedzi na łączach.

Jeźeli masz drugą przeglądarkę sprawdź też na niej czy strona działa.

Ps. Jeżeli korzystamy z torrentów lub podobnych sprawdź uplink od ciebie, jeżeli coś udostępniasz może wystąpić zapchanie rury zwrotnej, powoduje to zatrzymanie naszych requestów do serwera.

Bardzo częsta przyczyna niedziałania netu.

• Like 1
  • 3 months later...
Posted

Żeby nie tworzyć nowego tematu, zgłaszam problem z wyświetlaniem strony. Po kliknięciu komendy "wyświetl nową zawartość" pokazuje się mi się rozjechany obraz. Sprawdziłem na 2 komputerach i jest tak samo ? 

post-59931-0-80176600-1441222787_thumb.jpg

Posted (edited)

Żeby nie tworzyć nowego tematu, zgłaszam problem z wyświetlaniem strony. Po kliknięciu komendy "wyświetl nową zawartość" pokazuje się mi się rozjechany obraz. Sprawdziłem na 2 komputerach i jest tak samo ? 

U mnie od rana to samo, czekałem aż ktoś o tym napisze.

Formatki chyba się rozjechały...

Edited by Tomek88
Posted

Podczas wyszukiwania contentu pojawia się takie dziwne "cuś". To samo na PC i na lapku.

post-59897-0-17481600-1441229709_thumb.jpg

Cóż to za popup?

Posted

ja dzisiaj miałem 2 razy "strona jest niedostępna" podczas próby zmiany na 2 stronę nowej zawartości .. więcej niczego nie stwierdziłem.. 

net setka , torrentów brak, wysyłania przez TC w tym czasie brak.. 

czysto informacyjnie .. ;)

na plus ; podobają mi sie tematy powiązane w podpowiedziach po zmianach.. :)

• Like 1
Posted

W Tapatalku, w zakładce subskrybowane przewija mi na okrętkę tylko 4 tematy, a mam ich zdecydowanie więcej.

Tak jakby się film zaciął :-) Wcześniej naturalnie było ok.

Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka

Posted

Podczas wyszukiwania contentu pojawia się takie dziwne "cuś". To samo na PC i na lapku.

Cóż to za popup?

Nie wiem :) Na tym zdjęciu nie widzę. Podeślij do mnie na email'a remek@jerkbait.pl

Posted

W Tapatalku, w zakładce subskrybowane przewija mi na okrętkę tylko 4 tematy, a mam ich zdecydowanie więcej.

Tak jakby się film zaciął :-) Wcześniej naturalnie było ok.

Poprawię dzisiaj wieczorem.

• Like 1
Posted

http://jerkbait.pl/public/style_images/tctc91_simplify/attachicon.gifwtf.jpg

Cóż to za popup?

Już znalazłem :)

Posted

Już znalazłem :)

Ok, super  :) Właśnie miałem wysyłać maila. Z ciekawości, cóż to było? Na pewno były tam jakieś aktywne odnośniki.

Posted

http://jerkbait.pl/public/style_images/tctc91_simplify/attachicon.gifwtf.jpg

Cóż to za popup?

U mnie to samo, podczas zaglądania do ''własnej zawartości''  ta ramka z boku jest całkowicie obcięta i nie ma możliwości wyboru z niej podpunktów.

Posted (edited)

Poprawię dzisiaj wieczorem.

No nieźle [emoji12] Został juz tylko Jerkbait się śmieje :-) Z 4 tematów zeszło do jednego )

Edited by Dano-G
Posted

niestety musze Cię zmartwić .. u mnie nadal rozjechane. :(

Pewnie nie odświeżyłeś strony :) a style są trzymane czasowo po stronie przeglądarki :) Proponuję nacisnąć F5 albo załadować ponownie stronę (w firefox ta strzałeczka w kółko)