Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mam problem z zakupem Śruby do minki 30LBs. Macie może namiary na taniego sprzedawcę u nas w kraju?

Pozdrawiam Tornado

Posted
Najgorsze że muszę ustalić jaka ta śruba ma być bo silnik ma już ponad 20lat i nie pamiętam jaki rozmiar tam wchodzi.
Posted

Najgorsze że muszę ustalić jaka ta śruba ma być bo silnik ma już ponad 20lat i nie pamiętam jaki rozmiar tam wchodzi.

Znajdź po numerze silnika schemat dla tego silnika a tam jest numer katalogowy śruby. Z reguły wszystkie śruby Minn Koty przypisane są do ich mocy wyrażanej w LBS.

Posted

kiedyś kupiłem na portalu śrubę zamiennik  wykonaną z  odlewu coś jak aleminum   ;) , kupiona na zapas nie doczekała się użycia , gdyby cię interesowała mogę poszukać  

• 2 months later...
Posted (edited)

A jaka śruba będzie odpowiednia do 44lbs biała obudowa nie wiem jaki rok produkcji bo kupiłem używany,teraz mam kipawe 853 chyba,ale nie jest to śruba do tego modelu bo różni się średnicą od obudowy,myślałem nad weedles wedge2 ,czy z nr seryjnego można odczytać rok produkcji?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Edited by wgn@22
Posted

A jaka śruba będzie odpowiednia do 44lbs biała obudowa nie wiem jaki rok produkcji bo kupiłem używany,teraz mam kipawe 853 chyba,ale nie jest to śruba do tego modelu bo różni się średnicą od obudowy,myślałem nad weedles wedge2 ,czy z nr seryjnego można odczytać rok produkcji?

Można ustalić rok produkcji po numerze seryjnym.

Posted (edited)

Można ustalić rok produkcji po numerze seryjnym.

Ostatnie cyfry??

MKJJ1302599

Edited by wgn@22
Posted (edited)

Nie, jest potrzebny cały numer ityp silnika np. Power Drive z autopilotem  MKAA . Kod literowy   :D Ale jeżeli jest to MKJJ to jest to Power Drive 44 z roku 1999

Edited by Paprykarz
Posted

Dzięki za pomoc ,myślałem że troche młodszy jest...ale jak narazie bezawaryjny :)