Skocz do zawartości

Słona czkawka czyli after party po Zimowym Kropku Drawy !!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Panowie może ktoś jest chętny na słoną czkawkę na seatroutach po kropku ??:D ponieważ Dyrektor WPN ma nas w d..... to może jakieś inne miejsce ilu było by chętnych na taką zajawkę ?? B)
Opublikowano
jest jeszcze milo26 ktory sie deklarowal, a jak tak dalej pojdzie to moze sie zdarzyc ze i ja zahacze o morskie powietrze :mellow: korzystajac ze sposobnosci.....
Opublikowano

:mellow: - oznacza, że właśnie kombinuję jak wszystko pogodzić

tośmy se polowili... przeciez ten popper jeden ten to nam wszystkie ryby wystraszy, a czego nie wystraszy to pokluje...

moze bysmy pociagneli zapalki kto zupelnie niechcacy depnie mu na wedke :mellow:

Opublikowano

Mifciu,

Czyżby zazdrość i żółć się z Ciebie wylała? Popper'ek Mistrzem Jest! A my to tylko skromni czeladnicy! Nie zapominaj, to jest Jego rok z łososiowatymi, więc nie ważne co zrobisz i tak połowi! :mellow:

Opublikowano

Mifciu,

Czyżby zazdrość i żółć się z Ciebie wylała? Popper'ek Mistrzem Jest! A my to tylko skromni czeladnicy! Nie zapominaj, to jest Jego rok z łososiowatymi, więc nie ważne co zrobisz i tak połowi! :mellow:

Przez skromność zwyczajna dopiszę, że mowa o roku 2009, jeśli chodzi o TE rybki ;) Ale, ale, aleeeee.... Na plażę, to ja mogę z leżakiem i aparatem może..... Co?????

Opublikowano

swpoko, będziesz nam herbatę gotował

Kuba, Ty juz od herbaty odwyknij. Ona tylko w anglosaskich głowach mąci. U nas mącą inne płyny.

Szlachetniejsze jakoby są. Zapytaj Krysta. Ale, jak już bardzo będziesz chciał .... ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

no nei mow ze YOko puscil cos w obieg... no no

w szczecinie plenia sie przeciazone tapsy zbrojone specjalnie pod seatrouty w jedna ale za to porzadna kotwiczke :mellow:

masa pojedynczej sztuki w granicach 17-20g

Opublikowano

no nei mow ze YOko puscil cos w obieg... no no

w szczecinie plenia sie przeciazone tapsy zbrojone specjalnie pod seatrouty w jedna ale za to porzadna kotwiczke :mellow:

masa pojedynczej sztuki w granicach 17-20g

Rozmawiałem o nich niedawno z Michałem. Dlaczego na sea trouty wobler ma być uzbrojony tylko w jedną kotwiczkę? Wprawdzie w Ire nie łowię dużo morskich troci, ale zauważyłem, że większość zapina się za brzuszną kotwiczkę Tapsa.

Opublikowano

No tak. Daniel nawet nie wspomniał, że paczka jest na miejscu,a już Tapsy się plenią jak robactwo.

Moje doświadczenia z trociemi morskim jest mizerne, wiec sie nie wypowiadam jak te ryby atakują przynęty.

Bass ma wiecej okoniowych genów,więc pewnie dlatego atakuje przynętę od głowy.Okoni nałowiłem na uklejki naprawdę dużo i wiele było zahaczonych przednią w pysku,tylna w okolicy głowy.

Co do kotwic:Porządne to dopiero nadejdą.Specjalnie do Uklejek zamówiłem po kartonie morskich Gamakatsu.Jak dobrze pójdzie ,to na marzec będą.