szpiegu Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Panowie może ktoś jest chętny na słoną czkawkę na seatroutach po kropku ?? ponieważ Dyrektor WPN ma nas w d..... to może jakieś inne miejsce ilu było by chętnych na taką zajawkę ??
mifek Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 jest jeszcze milo26 ktory sie deklarowal, a jak tak dalej pojdzie to moze sie zdarzyc ze i ja zahacze o morskie powietrze korzystajac ze sposobnosci.....
szpiegu Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Opublikowano 3 Lutego 2010 Waldziu ten usmiech ma znaczyć, że też będziesz ?
popper Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 - oznacza, że właśnie kombinuję jak wszystko pogodzić
mifek Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 - oznacza, że właśnie kombinuję jak wszystko pogodzić tośmy se polowili... przeciez ten popper jeden ten to nam wszystkie ryby wystraszy, a czego nie wystraszy to pokluje... moze bysmy pociagneli zapalki kto zupelnie niechcacy depnie mu na wedke
kryst Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Mifciu, Czyżby zazdrość i żółć się z Ciebie wylała? Popper'ek Mistrzem Jest! A my to tylko skromni czeladnicy! Nie zapominaj, to jest Jego rok z łososiowatymi, więc nie ważne co zrobisz i tak połowi!
mifek Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 oj tam od razu zazdrosc on juz swoje zlowil
popper Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Mifciu, Czyżby zazdrość i żółć się z Ciebie wylała? Popper'ek Mistrzem Jest! A my to tylko skromni czeladnicy! Nie zapominaj, to jest Jego rok z łososiowatymi, więc nie ważne co zrobisz i tak połowi! Przez skromność zwyczajna dopiszę, że mowa o roku 2009, jeśli chodzi o TE rybki Ale, ale, aleeeee.... Na plażę, to ja mogę z leżakiem i aparatem może..... Co?????
Kuba Standera Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 swpoko, będziesz nam herbatę gotował
popper Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 swpoko, będziesz nam herbatę gotowałKuba, Ty juz od herbaty odwyknij. Ona tylko w anglosaskich głowach mąci. U nas mącą inne płyny. Szlachetniejsze jakoby są. Zapytaj Krysta. Ale, jak już bardzo będziesz chciał ....
popper Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 Czkawka czkawką a ja wciąż się zbroję. Ostatni nabytek made by Yokozuna
mifek Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 no nei mow ze YOko puscil cos w obieg... no no w szczecinie plenia sie przeciazone tapsy zbrojone specjalnie pod seatrouty w jedna ale za to porzadna kotwiczke masa pojedynczej sztuki w granicach 17-20g
tpe Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 no nei mow ze YOko puscil cos w obieg... no no w szczecinie plenia sie przeciazone tapsy zbrojone specjalnie pod seatrouty w jedna ale za to porzadna kotwiczke masa pojedynczej sztuki w granicach 17-20g Rozmawiałem o nich niedawno z Michałem. Dlaczego na sea trouty wobler ma być uzbrojony tylko w jedną kotwiczkę? Wprawdzie w Ire nie łowię dużo morskich troci, ale zauważyłem, że większość zapina się za brzuszną kotwiczkę Tapsa.
popper Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 A jednak Masa błystek w/g mojej wagi to 23g a ołówka 24g.Błystki nieco przeciążone w części najszerszej.
Taps Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 No tak. Daniel nawet nie wspomniał, że paczka jest na miejscu,a już Tapsy się plenią jak robactwo.Moje doświadczenia z trociemi morskim jest mizerne, wiec sie nie wypowiadam jak te ryby atakują przynęty.Bass ma wiecej okoniowych genów,więc pewnie dlatego atakuje przynętę od głowy.Okoni nałowiłem na uklejki naprawdę dużo i wiele było zahaczonych przednią w pysku,tylna w okolicy głowy. Co do kotwic:Porządne to dopiero nadejdą.Specjalnie do Uklejek zamówiłem po kartonie morskich Gamakatsu.Jak dobrze pójdzie ,to na marzec będą.
Rekomendowane odpowiedzi