Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam piszę z zapytaniem jaki byście koledzy polecili multik pod kij do metody gruntowej może ktoś taki ma z góry dziękuję dodam że byłby podwieszony pod kij 3.45cm 400 g.

Posted

To głupie może pytanie... co za rękawiczki goście mają? Widzę, że na tych zawodach monster wszyscy w czymś takim śmigają. Może nadałyby się na nasze warunki, typu jesień, ewentualnie lądowanie wąsatego? 

Posted

Podłącze się pod temat

Co jakiś czas łowię karpię na methode a że spining zastąpiły castingi zacząłem kombinować nad multikami do federów łezkowe zestawy powinny super śmigać na multiplikatorze, tylko problem z multiplikatorem pod kija powinien być podwieszany pod kijem i korba na lewą łapę jest trochę takich dedykowanych na morze ale nie potrzeba mi nawoju po 600m 0,40mm może zna ktoś jakieś konstrukcje które można użyć do połowów gruntowych nie wydając przy okazji majątku na sprzęt.

Posted

Chyba każdy multik teoretycznie pod prawą rękę - jak go podwiesisz pod kijem, będziesz miał korbę do obsługi lewą reką.

Tylko trzeba kręcić w drugą stronę: do siebie.

Ja tak czasem łowię, Ambasadorem 6500-C3, dwubiegowym. Da się, choć jest pewien dyskomfort.

Posted
Kombinowałem tak ale komfort nie taki jak trzeba plusem jest to że po taniości można okrągłaki dostać.