Skocz do zawartości

Ciekawe pudełko Meiho Versus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Znalazłem ciekawe pudełeczko do pasa. To dobra alternatywa dla wszelkiego rodzaju pasów biodrowych, jeżeli chodzi o przechowywanie przynęt w czasie lowienia. Zmorą parcianych pasów jest zaczepianie się kotwiczek o materiał i duże trudności z wyciąganiem później takiej przynęty w momencie kiedy jest potrzebna. W tym patencie wszystko jest z plastiku i nic się nie zaczepia.

http://www.zakupywedkarskie.pl/Skrzynka_wedkarska_japonska_V ersus_do_pasa_-_VS_5010_265x100x100_mm_1100.html

Opublikowano

Mam pudełeczka tej firmy i są super.

Co zaś do tego pasa biodrowego, to mam pewne wątpliwości, czy na styku z ciałem nie będzie uwierać/drapać/uciskać etc. Na zdjęciu wygląda to tak, że po zapięciu do ciała będą przylegały dwa (chyba?) twarde plastikowe elementy.

Opublikowano
OK, te elementy są twarde, ale nic mnie nie uwiera. Mówię tak ponieważ oczywiście nabyłem ten gadget :D Gdyby pudełko przylegało bezpośrednio do gołej skóry to może faktycznie trochę by drapało. Ale ono przylega do materiału spodni. W ogóle go na sobie nie czuję. Moim zdaniem- fajna rzecz. Poza tym przegródki w środku są częściowo regulowane, można je całkiem wyjąć, wtedy robi się jedna komora. Pudełko jest też dobre kiedy chce się połowić płocie na bata albo inną metodę i łowi się stojąc np.w woderach w wodzie, wtedy w tym pudełeczku można mieć zanętę, przynęty.