Bolo1290 Posted May 25, 2015 Posted May 25, 2015 Witam przymierzam się do zakupu spinningu shimano stradic 277cm 20-50g koszt to jakieś 500zl .Mam takie pytanie czy używa ktoś takiego kija i czy jest może coś lepszego o takich parametrach i w takiej cenie. (kij ma być do w miare ciężkiego spinningu na rzece Bug )
Szymon82 Posted May 25, 2015 Posted May 25, 2015 Na znanym portalu aukcyjnym masz Shimano Biomaster S81MH 2,46 15-50 za 440 zł - oglądałem sporo Stradiców i Biomasterów i dzieli je w mojej ocenie przepaść pod względem wykonania a i wrażenie tysiąc razy lepsze na korzyść Biomka . To tylko moja wstępna ocena , nie łowiłem tymi wędkami .
Haauki Posted May 25, 2015 Posted May 25, 2015 Jako pracownik w CW mogę polecić Biomastera. Wędki lekkie, fajnie wykonane i dobrze uzbrojone w Fuji K Guide. W tym przedziale cenowym zerknąłbym także na Powermesha i Finezze, bo ma dobry blank.
BGM Posted May 25, 2015 Posted May 25, 2015 jak ci sie nie spieszy to zaczekaj bo roznych markowych kijkow pojawia na sprzedaz nie bede ci podpowiadal marek kijaszkow alejak raz sprobujesz takowym lowic ciezko sie odzwyczaic
Recommended Posts