michal7709 Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 Witam mam pytanko ,czy ktoś posiada info na temat tego zbiornika .Czodzi mi o rybostan opłaty za wędkowanie i wszelkie tego typu informacje .Z góry dziękuję i pozdrawiam.
giaur27 Posted May 28, 2015 Posted May 28, 2015 Woda należy do Konina i jeśli masz ten okręg wykupiony to możesz śmiało wędkować bez dodatkowych opłat. Ryby- ponoć jest coś szczupaka- 1maja widziałem jednego ok. 90cm (złowiony na żywca), ale to był jedyny jakiego widziałem tego dnia, a trochę łódek pływało (ja również).Na majówce było rozbitych tam kilkanaście profesjonalnych stanowisk karpiowych- pontony do wywozu zestawów i bojki do określania miejsc nęconych mieli chyba wszyscy- świadczy to o obecności tej ryby w zbiorniku. To była moja pierwsza wizyta na tej wodzie- tyle wynika z moich obserwacji.
michal7709 Posted May 29, 2015 Author Posted May 29, 2015 (edited) Dzięki Mariusz info dla mojego kuzyna , który też z Łodzi pochodzi .Swoją drogą to jeździłem kiedyś na Licheńskie ,ale to było dawno ,a teraz tam dużych ryb nie ma tylko duże opłaty zostały.Pozdrawiam. Edited May 29, 2015 by michal7709
Recommended Posts