Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie na temat wędki kompozytowej. długość 300 cm

długość 300 cm- medium/fast

ugięcie- half tip / progress

grafit GIIi + szkło, blank wykonany w Anglii

moc- medium heavy

przynęta 21-40 gram Blank posiada zapas mocy ok. 80% !!!

przelotki Fuji SiC

uchwyt FUJI Co o niej myślicie.Czy taka wędka nadaje się do lżejszych przynęt ok 15-17g.Bardzo dziękuje za wszelkie podpowiedzi.

Opublikowano
Czyli nie ma sensu stosować jej na szczupaki i sandacze z gumami na główkach 15-20g,a ewentualnie na trocie w rzece średniej wielkości na wobki 6-7cm.Ogólnie do czego taka wędka się nadaje :unsure: i jaka to jest akcja po polsku.
Opublikowano

Akurat do tych zastosowan co wymieniles w ostatnim poscie akurat moglaby sie nadac...chyba

Nie widzialem na oczy tego kija

Ciezki temat takie doradzanie na odleglosc...

Guzu

Opublikowano

co to znaczy że wędka posiada zapas mocy 80%, czy w ogóle zapas mocy?

co krok spotykam się z takim określeniem i za każdym razem trudno mi się wbić w klucz odpowiedzi... :D

Opublikowano

Hej.

Mysle, ze autor postu ma na mysli wedzisko, ktore jest sprzedawane na znanym portalu aukcyjnym

Nie wiem jak interpretowac twierdzenie sprzedawcy, iz posiada zapas mocy 80 % ;P Pewnie tak, ze to spora pala

Opublikowano
Zbadałem tą wędkę organoleptycznie i to super wędka na konkretnego drapieżnika i wcale nie taka pała ale jak na moje potrzeby za mocna.Wykonanie perfekcyjnie bez zbędnych bajerów i gadżetów.Jeżeli ktoś potrzebuje wędki na konkretnego zwierza bardzo polecam. :mellow: