sebek Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 Witam. Mam pytanko odnośnie popperów. Który z kolorów uważacie za najbardziej łowny? Czy ktoś już próbował nowych kolorów WF(White Frog) i YF(Yellow Frog)
remek Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 Jeśli miałbym kupić coś z tych prezentowanych to chyba wybrałbym kolor CK i coś diametralnie innego SMS albo SH. PozdrawiamRemek
Zulus Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 Witam. Mam pytanko odnośnie popperów. Który z kolorów uważacie za najbardziej łowny? Czy ktoś już próbował nowych kolorów WF(White Frog) i YF(Yellow Frog) Mam kolor SMS, jak najarazie skutecznie łowi Belony w morzu
bassy Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 Proponuję odnaleźć wątek odnośnie topwaterów, mnie generalnie nie tyle różnica w kolorach ale w akcjach różnych powierzchniowców( w tym popperów)skutkowała braniem.Faktem jest ze w pochmurne dni przynęty typu lustro działały nieźle.
sebek Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Opublikowano 28 Lutego 2010 A co możecie polecić z Rapali Skitter Pop?
bassy Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 Na klasycznego silvera rapali łowiłem okonie.Z czystym sumieniem mogę polecić turbinkowca salmo spittin rover w kolorze YF
Patrinho Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 Ja sam przekonałem się na kolorze sms tylko w modelu salmo rover był zabójczy każdym razem gdy udawałem się na zarośnięte płycizny (starorzecza) Narwi w jednym dniu miałem z 15 brań z czego kilka zaciołem i jeden miał 2kg szczupak. polecam ogólnie woblery powierzchniowe bo brania są niezapomniane i taka adrenalina
Rekomendowane odpowiedzi