Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Szukam sklepu gdzie mógłbym kupić blanki i całą resztę (przelotki itd.). Nie wiem czym to jest spowodowane, ale wszystkie fajne sklepy, nie mają w opcjach płatności paypala. Jeśli ktoś natrafił na taki sklep bardzo proszę o namiary :D
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
No niestety, w tym o wiele drożej, nie wiem ile do kilograma, ale ja ok 1,25kg zapłaciłem 28$- to jest sporo. No ale też trochę zamówiłem więc się i tak opłaciło. Z cłem bedzie jakieś 65% wartości w PL.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
@garowy, dzięki jeszcza raz za cynk,na upscaletackle. Wczoraj otrzymałem przesyłkę. Potwierdzam, przesyłka mimo gabarytów związanych z wysyłką blanków, najtańsza jaką do tej pory miałem. Miły i szybki kontakt mailowy :D . ;)
Opublikowano

Jedna uwaga.

Przy zakupie produktow SPOZA ebay system paypal nie pokrywa czesciowych zwrotow lub niezgodnosci z opisem.

Oznacza to np ze jesli sprzedawca wysle paczke.

Dostaniecie gowno lub jego pol i otworzycie spor za posrednictwem paypal.

Paypal zanalizuje spor. Sprawdzi ze paczka dotarla do odbiorcy a potem spor zamknie.

Pelna ochrona jest TYLKO przy zakupach przez EBAY.

To tak gwoli informacji. Tak to wyglada w rzeczywistosci - informacja od paypal (uwielbiam z nimi telefonowac) :wacko:

Guzu

Opublikowano

Szczytny cel i idea jak najbardziej sluszna :D

Ja poza plat.co.jp gdzie place paypal wszystkie inne zakupy staram sie przeprowadzac przez ebay...

Ale przyznaje ze rod building to na ebay za mocno reprezentowany nie jest :(

Guzu