Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przeglądając oferty na alledrogo trafiłem na takie oto kuriozum :huh: :

Nie ukrywam - poprawiła mi humor momentalnie.

Co Wy o tym mutancie z Chin sądzicie?

post-1346-1348914647,6456_thumb.jpg

post-1346-1348914647,7968_thumb.jpg

Opublikowano
Podwyższenie środka ciężkości (krzesełka) musiało negatywnie wpłynąć na stabilność. Boczne pływaczki mają temu pewnie zapobiec. Może na niewielkie jeziora, niewielkie odległości to i dobre rozwiązanie.. Ale na rzekę,m szczególnie dużą?? RIB to nie jest <_<
Opublikowano

To wyglada na niewielka lodke, zainstalowanie takich barowych :D (wysokich) stolkow pewnie spowodowalo ze z ludzmi na pokladzie ta lodka nie dalo sie plywac...

No to dolozyli plywaki...no ale mimo wszystko katamaran albo raczej trymaran z tego nie wyszedl. :D

Typowy erzatz na male akweniki z woda stojaca.

A jakby takzrezygnowac z tych stołkow i tych plywakow to moznaby zalozyc spaline 4KM i jeszce by ludzie z tego byly...

No ale to rozumiem w celach humorystycznych rozpatrujemy... B)

Swoja droga jestem ciekaw ile wody by sie wchlupalo do srodka gdzyby ktos chcial tym rozwinac jakas predkosc...no tak z 8km/h? :lol:

Gumo

Opublikowano

To wyglada na niewielka lodke, zainstalowanie takich barowych :D (wysokich) stolkow pewnie spowodowalo ze z ludzmi na pokladzie ta lodka nie dalo sie plywac...

No to dolozyli plywaki...no ale mimo wszystko katamaran albo raczej trymaran z tego nie wyszedl. :D

Typowy erzatz na male akweniki z woda stojaca.

A jakby tak zrezygnowac z tych stołkow i tych plywakow to moznaby zalozyc spaline 4KM i jeszce by ludzie z tego byly...

No ale to rozumiem w celach humorystycznych rozpatrujemy... B)

Swoja droga jestem ciekaw ile wody by sie wchlupalo do srodka gdzyby ktos chcial tym rozwinac jakas predkosc...no tak z 8km/h? :lol:

Gumo

Taka mała uwaga

Ta lodeczka ma 3,90 x 1,55 m

więcv silniczek nie tylko z 4-ma konikami ....

Opublikowano

To jeszzce gorzej, w ten prosty sposob mozna sie pozbyc dobrej jeziorowej lodki i zamienic ja na podwojnie ciężarny kloc...ale stoleczki z tymi podnozkami zajefajne.. :D

Gumo

Opublikowano
:lol: Dobre dobre. Dopiero teraz zauwazylem ze mam identyczny stolek w pracy - IMHO w miare wygodny ale ten podnozek musialby byc wysuniety mocniej do przodu, aby bylo stabilnie. W takiej konfiguracji balbym sie ze polece na pysk :lol: