Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

La Belle Epoque ?

Parostatek na Mississipi?

Jakby uchwyty były z masy perłowej wyglądałby jak własnośc Buffalo Billa albo Colt gen.Pattona

No i jak potem coś takiego porysować kotwicą jerka albo albo glebnąć na dno łodzi?

Opublikowano

La Belle Epoque ?

Parostatek na Mississipi?

Jakby uchwyty były z masy perłowej wyglądałby jak własnośc Buffalo Billa albo Colt gen.Pattona

No i jak potem coś takiego porysować kotwicą jerka albo albo glebnąć na dno łodzi?

:lol: :lol: :lol: :lol:

Do tego to się nie nadaje,albo raczej nie wypada go w ten sposób traktować,ale jako ozdoba za szybą komody to już lepsze niż zdjęcie teściowej :lol:

Opublikowano

Wędka to by chyba rękojeść z kości słoniowej ze złotymi wstawkami musiała mieć, aby godnie się to wszystko komponowało...

Co do ceny to znalazłem jedną informację w sieci o tym, i błagam niech mnie ktoś poinformuje, że to nieprawda :lol:

Dla mnie cudo :D

Edit: Tak z ciekawości, czy to jest wersja limitowana, czy normalna bo nie widzę nigdzie napisu limited edition ani podobnych.

Opublikowano

Osobiscie bardziej podoba mi sie w kolorze czarnym .

To mlynki dla koneserow ,stary w dobrym stanie potrafi kosztowac 10 00 tys zl .Czarny nowy bez bajerow kosztuje w sklepach okolo 2000 tys zl .Jest ich kilka kolorow a poszczegolne edycje sa wydawane w malych ilosciach np .2008 rok tylko 250 szt o nr .nominalnym 114 .

Do zludzenia przypomina pro rocket- z jedana tylko roznica ze rocket zawsze nisko upada w lajbie a co za tym idzie .Ze wyglada troche potrzaskany ,zreszt wszystko co nowe to sliczne .Potem tylko jakos tak wychodzi ze tu ryska i tam zadrapanie .

pozdrawiam Termos