Krystek Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 WITAM czy ktoś wie jak wyważyć slidera żeby miał nienaganna prace ?? w którym miejscu umieścić ołów? poprosze o rysunki lub fotki z zaznaczonymi miejscami umieszczania obciązenia nigdy nie wykonywałem sliderów wiec każda podpowiedz bedzie potrzebna najważniejsze jest zrobienie gotowego korpusu, reszta to wiem jak oklejac i malować ale wykonać dobrego slidera to nie wiem bo nigdy nie robiłem takie cudeńka planuje wykonać pare szt koledze na urodziny bo wiem ze dostanie kija do jerkowania prosze o info
szpiegu Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 pogadaj z pepe on na pewno wie co jest w środku slidera
Sławek Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Albo chociaż kup jednego i otwórz go na własne potrzeby. Kopiując coś, chociaż taki ukłon złóż w kierunku twórców.
tofik Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 tu piszesz że chcesz zrobić kilka sztuk dla kolegi,a w dziale obok dałeś ogłoszenie że możesz kupić nawet 200szt takich korpusów...jeżeli ma to być prezent orginalny to może warto samemu stworzyć jakiegoś jerkbaita a nie kopiować coś co jest ogólnie dostępne na rynku.....
hasior Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 tfik pewnie kolega ma zaczepowe łoiwsko i te 200szt myknie w 1 weekend a tak powaga to jak nie chcesz prubowac sam ,to brzeszczot i tniesz,ja tak sprawdzałem tapsa
@slider@ Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 tfik pewnie kolega ma zaczepowe łoiwsko i te 200szt myknie w 1 weekend a tak powaga to jak nie chcesz prubowac sam ,to brzeszczot i tniesz,ja tak sprawdzałem tapsa Jeszcze można użyć rentgena
Krystek Opublikowano 9 Marca 2010 Autor Opublikowano 9 Marca 2010 tu piszesz że chcesz zrobić kilka sztuk dla kolegi,a w dziale obok dałeś ogłoszenie że możesz kupić nawet 200szt takich korpusów...jeżeli ma to być prezent orginalny to może warto samemu stworzyć jakiegoś jerkbaita a nie kopiować coś co jest ogólnie dostępne na rynku..... w dziale kupie napisalem ze chce kupic około 20szt a nie 200szt 10szt zrobie koledze jako przeent a reszte wezme na handel
pitt Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 pogadaj z pepe on na pewno wie co jest w środku slidera
Krystek Opublikowano 9 Marca 2010 Autor Opublikowano 9 Marca 2010 tfik pewnie kolega ma zaczepowe łoiwsko i te 200szt myknie w 1 weekend a tak powaga to jak nie chcesz prubowac sam ,to brzeszczot i tniesz,ja tak sprawdzałem tapsa Jeszcze można użyć rentgena co do rentgena to własnie jestem w trakcie załatwiania tej mozliwości
tofik Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 tu piszesz że chcesz zrobić kilka sztuk dla kolegi,a w dziale obok dałeś ogłoszenie że możesz kupić nawet 200szt takich korpusów...jeżeli ma to być prezent orginalny to może warto samemu stworzyć jakiegoś jerkbaita a nie kopiować coś co jest ogólnie dostępne na rynku..... w dziale kupie napisalem ze chce kupic około 20szt a nie 200szt 10szt zrobie koledze jako przeent a reszte wezme na handelspoko,widocznie źle odczytałem liczbę w twoim ogłoszeniu.
benjam87 Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 jakbyś miał takiego zdjęcie RTG slidera to podziel się z innymi ( ja próbowałem zrobić coś w podobie to skończyło się na wklejeniu steru żeby pracował agresywnej)
@slider@ Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Powiem tak obciążenie w sliderze jest bardzo proste
wobler129 Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Mi nawet 5cm się udał i ładnie pracuje.
hasior Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 tu kolega sie namordował nad artykiem a wy nie korzystacie.tak jak pokazane ołowioane walce ,to skuteczne obciązenie by uzyskac sliderowska pracęhttp://www.jerkbait.pl/?p=83
Krystek Opublikowano 10 Marca 2010 Autor Opublikowano 10 Marca 2010 tu kolega sie namordował nad artykiem a wy nie korzystacie.tak jak pokazane ołowioane walce ,to skuteczne obciązenie by uzyskac sliderowska pracęhttp://www.jerkbait.pl/?p=83 dzięki za pomoc
Pold3k Opublikowano 28 Lutego 2012 Opublikowano 28 Lutego 2012 Jerka robionego na wzór slidera możesz doważyć na dwa sposoby aby prawidłowo pracował..- tak jak w linku powyżej czyli z przodu i z tyłu woblera- albo na środku troszkę bliżej głowy, wystarczy troszkę poszperać na forum by coś znaleźć.. http://img405.imageshack.us/img405/8720/dsc00427vt.jpgBy pold3k at 2011-01-29
Artech Opublikowano 29 Lutego 2012 Opublikowano 29 Lutego 2012 http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&goto=286997 &&srch=obci%B1%BFenie#msg_286997 http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=17440&am p;prevloaded=1&&start=40
homax Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 Ad Rendgena! Od 20lat używam.. Pierwsze były Rapale. Dwie projekcje trzeba zrobić. Działa znakomicie!!!
Rekomendowane odpowiedzi