tornado Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Mam Pytanie do Remka jak i Panów moderatorów.Jak to się dzieje że coraz łatwiej można się zarejestrować na J.PL nie podając najbardziej podstawowych danych personalnych,przez nowych członków.Wychodzi na to że piszemy najczęściej do widma a nie konkretnych ludzi. Nie wiem jak inni koledzy ale bardzo sam nie lubię ani czytać ani odpowiadać osobom z beznadziejnym nikiem i niczym więcej. Czy można temu zaradzić i zmusić kolegów o uzupełnienie podstawowych danych.
Gumofilc Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 Byly takie akcje w przeszlosci i na innych portalach, niewiele to dalo...Jakby nie patrzyl to w sumie piszesz do widma bo tylko jakis zasob osobistego zaangazowania i taktu zmusi ludzi do wpisywania danych zgodnych z prawda. Mysle, ze wiodace jest co kto ma do dodania i czy to dodaje.Mysle, ze Remek wpisze pomysl na liste i ze przyjdzie czas to prostowac... Gumo
popper Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 Nie wiem jak to się ma do ochrony danych ale tak szczerze mówiąc, to i tak nie wiesz @tornado, z kim korespondujesz. Jest jakiś Waldek np. ale czy go kiedy wylegitymowałeś?
tornado Opublikowano 20 Marca 2010 Autor Opublikowano 20 Marca 2010 Już Ty Poperku się nie wymigasz z niczego bez danych osobowych, bo Twój wąs jest nie powtarzalny, a zatem rozpoznawalny na całym naszym padole
Piotrek Milupa Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Chciałbym powrócić do tematu , a dokładnie prosić Remka żeby przemyślał temat wprowadzenia obowiązku wpisania przez każdego użytkownika swojego miejsca zamieszkania w profilu.Nie są to żadne dane osobowe i chyba nikt nie wstydzi się miejsca zamieszkania.Taka informacja jest za to pomocna choćby w przypadku wymiany doświadczeń czy też w dziale Giełda.
Rekomendowane odpowiedzi