remek Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Cześć,Udane przedwiośnie narobiło mi smaka na jesień, ponieważ słyszałem, że okonie potrafią być wtedy zdecydowanie bardziej aktywne. Jednak do tego czasu nie miałem wielu okazji powędkować na duńskiej wyspie. Raz czy dwa wybrałem się na nocne sandacze nad dość głębokie jezioro, ale połowiłem jedynie okoni i szczupaków. Okazało się, że nasze polskie metody kompletnie się na tej wodzie nie sprawdzały i trzeba było podejść zupełnie inaczej do sprawy, ale to temat raczej na oddzielny artykuł. Zaprazam do lektury nowego artykułu na jerkbait.pl. Tym razem o .......... prawdziwych garbusach! Zapraszam do dyskusji i wymiany doświadczeń związanych z połowem tej pięknej ryby. PozdrawiamRemek
bassy Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Hlehle - okonie powalajace - co tu więcej pisać......
Friko Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Życiówka taka że oczy wychodzą z orbit - myślę że trudno będzie poprawić taki wynik, chociaż jeżeli znalazłeś tak dobrą wodę to szansa z pewnością jest Coż można dodać - oby więcej takich artykułów na jerkbait.pl Pozdrawiam
Maynard Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Kluski, kotlety, krewetki - pyszności Gratuluję udanego wypadu i ciekawej relacji Garby første klasse Za ew. błędy językowe przepraszam PozdrawiamGrzesiek
szwagier.janusz Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Fajnie się czyta (szczególnie przez tych, dla których sezon jeszcze się nie rozpoczął). Garbusy przepiękne . Gratulacje Hlehle
hlehle Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 Czy to ryby z 2009 czy 2008? Jesień 2008.
Mateusz Baran Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 to ile ta życiówka ma centów, bo gdzieś mi umknęło a wygląda iście imponująco?!?
hlehle Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 to ile ta życiówka ma centów, bo gdzieś mi umknęło a wygląda iście imponująco?!? 51
Mateusz Baran Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 piękna. Raz jeszcze gratulacje. Nie ważne że w Danii, taki okoń to w całej Europie powód do dumy. Ciężko będzie poprawić...
hlehle Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 Ciężko będzie poprawić... Nawet specjalnie jakoś na to nie liczę, ale nigdy nic nie wiadomo. Tak czy siak z tej życiówki jestem bardziej niż usatysfakcjonowany
hlehle Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 co to za pobojowisko na 2 zdjeciu? Niezły syf czasem jest w mieście po nocy. Jednak w okolicach godziny 9-10 już wszystko jest posprzątane
Mariano Mariano Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 Gratuluje złowienia pieknych Garbusów
joker Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Daniel, dopiero zajrzałem na Forum i wspaniałe ryby moim oczom się ukazały za sprawa Twojego wyjazdu do Danii Piękne okonie
bysiu Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 Bardzo fajna relacja, masa pięknych garbusów i nie tylko Zainteresowałem się tym artykułem poniewaz sam wyjeżdżam w marcu do Danii na okres około 7 mies.Tak więc po pracy będzie czas na rybki. Może uda mi się połowić chociaż w 10 procentach, tak jak wyszło to Tobie heheh. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi