Brawo
Ja niestety nie oglądałem
I żałuję bo bardzo bym chciał zobaczyć minę szwabskiego trenera i ten jego zgaszony szyderczy usmiech
,.jpg 36,28 KB 4 Ilość pobrań
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 10 styczeń 2016 - 19:53
Kiedyś leciał taki serial "Trzecia planeta od słońca", trener niemców strasznie przypomina mi aktora grającego głównego bohatera:
Napisano 10 styczeń 2016 - 20:05
Serial ma się dobrze i leci nadal...widuję zajawki w przerwach MASH'a. Fox Comedy. Śmieszny czy tylko głupkowaty? Nie miałem okazji zapoznać się bliżej.
A mecz jak to mecz naszych siatkarzy, nie mógł obyć się bez emocji. Tym razem jest na ustach banan, chyba mamy Rio. Prawda okrutna jest jednak taka, że jeśli mamy tam coś zwojować, potrzebne porządne przemeblowanie w głowach. I dużo godzin na hali oraz siłowni. Nie wiem dlaczego, ale często miewam wrażenie, że nasi chłopcy, zresztą nie tylko siatkarze, sprawiają wrażenie wątlejszych od swoich przeciwników. Siła oczywiście nie jest tu decydująca, zbyt duża masa mięśniowa może nawet przeszkadzać, ale czasami dobrze jest postraszyć chociażby posturą...dobrym przykładem jest tu Владимир Романович Алекно
Bravo chłopaki!
Użytkownik cristovo edytował ten post 10 styczeń 2016 - 20:25
Napisano 10 styczeń 2016 - 20:08
Serial ma się dobrze i leci nadal...widuję zajawki w przerwach MASH'a. Fox Comedy. Śmieszny czy tylko głupkowaty? Nie miałem okazji zapoznać się bliżej.
Ja go pamiętam sprzed kilku dobrych lat, raczej nic szczególnego. Kilka odcinków obejrzanych z braku laku. Ale aktor dość charakterystyczny dlatego zapamiętałem.
Napisano 10 styczeń 2016 - 20:35
Napisano 10 styczeń 2016 - 20:54
.......
Na Euro 2016 we Francji szykuje się bitwa.
Tylko żeby ofiar nie było! Taki czarny humor, zupełnie nieśmieszny...
Napisano 10 styczeń 2016 - 21:00
A mecz jak to mecz naszych siatkarzy, nie mógł obyć się bez emocji. Tym razem jest na ustach banan, chyba mamy Rio. Prawda okrutna jest jednak taka, że jeśli mamy tam coś zwojować, potrzebne porządne przemeblowanie w głowach. I dużo godzin na hali oraz siłowni. Nie wiem dlaczego, ale często miewam wrażenie, że nasi chłopcy, zresztą nie tylko siatkarze, sprawiają wrażenie wątlejszych od swoich przeciwników. Siła oczywiście nie jest tu decydująca, zbyt duża masa mięśniowa może nawet przeszkadzać, ale czasami dobrze jest postraszyć chociażby posturą...dobrym przykładem jest tu Владимир Романович Алекно
Bravo chłopaki!
Byliśmy bez formy w tym turnieju. Zagrywka jest jej pochodną a oprócz meczu z Serbią średnio serwowaliśmy. Gdy nasi dostaną czas na zgrupowanie to jestem spokojny na olimpiadzie jeśli...
Awansujemy. Musimy i wierzę, że to zrobimy ale... przeciwnicy łatwiejszy na pewno, tylko trzeba trzymać kciuki ,żeby nasi byli cali i zdrowi. A przed nimi zakończenie ligi. Bez Kubiaka czy Kurka nie widzę tej reprezentacji. Potem jak już awansujemy jest liga światowa, której finałów jesteśmy gospodarzem. To znaczy, że na czas interkontynentalny można dać odpocząć zmęczonym. Następnie powoli może wprowadzać. Dać pograć w finałach LŚ jako test i później miesiąc do IO...
Gdy nasi trenerzy mieli czas to pokazali, że stworzą formę (MŚ 2014, PŚ 2015).
Napisano 10 styczeń 2016 - 21:11
Z final six LŚ bym się wstrzymał... Pamiętam jak przed IO w Londynie w turnieju finałowym LŚ roznieśli wszystkich, tak że nie było co zbierać.
Miesiąc później olimpiada i forma poszła w piz*u. Nawet z Australią i Wielką Brytanią była przeprawa.
Wierzę jednak, że Antiga nie dopuści do takiego błędu, a "pakę" mamy na zwycięstwo w Rio, tylko trzeba poukładać wszystkie klocki jak trzeba
Napisano 10 styczeń 2016 - 21:15
Nie pisałem, żeby na F6 budować formę, tylko żeby po przerwie, po urlopie czołowi zawodnicy poczuli rytm meczowy.
Napisano 10 styczeń 2016 - 21:20
Wiem o co Ci chodziło Jestem tego samego zdania, tylko tak jak pisałem, żeby wstrzelili się z formą w IO a nie LŚ i będzie giT
PS. Zdaje się, że reprezentacja naszych zachodnich sąsiadów rozsypuje się jak domek z kart
Użytkownik spinspektor.pl edytował ten post 10 styczeń 2016 - 21:22
Napisano 11 styczeń 2016 - 14:20
Przypomnienie wczorajszych emocji. Ze specjalną dedykacją dla tych co mogą nie pamiętać
Napisano 11 styczeń 2016 - 17:54
Napisano 11 styczeń 2016 - 18:08
Szkoda że to tylko ledwo ,wywalczony awans do kolejnych kwalifikacji, od MŚ można trochę więcej wymagać.Jeśli polegną w Japonii (choć nie wyobrażam sobie tego)nawet nie chcę słuchać wymówek.
Napisano 11 styczeń 2016 - 18:33
Skoro z tego turnieju wyszliśmy to nie wyobrażam sobie nie wyjść w Tokio. Bez względu na to czy jesteśmy MŚ czy nie. Po prostu za samą grę.
Jedno tylko trzeba powiedzieć. To jest inna drużyna niż na MŚ. Inni zawodnicy. Na nowo budują zespół. A za sam tytuł nikt nam się nie podłoży, wręcz odwrotnie.
Napisano 11 styczeń 2016 - 19:18
Tytuł Mś jednak trochę zobowiązuje,a my tułamy się po turniejach kwalifikacyjnych. Radość zapanowała jak by medal IO już był.Mecz z Niemcami mógł iść w dwie strony i było by po wszystkim.
Jeszcze jedno, nikt nie będzie startował w Japonii aby się podkładać komukolwiek.Po prostu wygrajmy, i nie liczmy jak to często bywa że ktoś coś za nas zrobi.
Napisano 15 styczeń 2016 - 20:07
Użytkownik Sebalos edytował ten post 15 styczeń 2016 - 20:11
Napisano 15 styczeń 2016 - 20:14
całkiem fajne otwarcie
Napisano 15 styczeń 2016 - 20:17
Spokojnie, czekamy czekamy, a co do zimy to rzeczywiście, ma się dobrze, można by rzecz, że robi się rozwojowa, no, ale na Mazurach tak to już jest .
Będąc realistą podium będzie wielkim sukcesem, aaa, i znów paznokci trochę z palców ubędzie...
Napisano 15 styczeń 2016 - 20:20
Napisano 15 styczeń 2016 - 20:27
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych