Mam kilka takich wędek moderate ale to są takie starsze konstrukcje jakiś Fenwick HMX czy Daiwa Samurai, Technium jeszcze ale większość tych nowych jest raczej robiona na szybsze. Nawet te Trociowe, morskie Daiwy to jest taki właśnie Fast-Moderate.
Paaanie, chce kij ale nie wiem jaki!
#281 OFFLINE
Napisano 21 listopad 2024 - 12:02
#282 OFFLINE
Napisano 21 listopad 2024 - 14:56
Mam kilka takich wędek moderate ale to są takie starsze konstrukcje jakiś Fenwick HMX czy Daiwa Samurai, Technium jeszcze ale większość tych nowych jest raczej robiona na szybsze. Nawet te Trociowe, morskie Daiwy to jest taki właśnie Fast-Moderate.
Samurai, to była zarąbista średnia półka. Miałem 2 modele. Polecam.
- Darek_W lubi to
#283 OFFLINE
Napisano wczoraj, 11:59
koledzy, podpowiedzcie proszę, który z dostępnych na rynku spinów o dł. 3m ma akcje moderate czyli tzw. krowi ogon
Poczytaj https://forumwedkars...erate-305-r118/ w handlu już tego modelu nie ma, ale jeśli udałby Ci się natrafić na giełdach, to polecam z pełną odpowiedzialnością. Co prawda nie radziłbym przekraczania wagi przynęty 20g, ale za to wędka odpłaci genialnymi parametrami użytkowymi.
Ps
Na marginesie, w 2017 r. wyholowałem nim szczupaka 9 kg bez większych problemów, choć hol trwał trochę czasu.
Użytkownik Alexspin edytował ten post wczoraj, 12:11
#284 OFFLINE
Napisano wczoraj, 14:56
dzięki Alex, faktycznie ciekawy patyk ale za delikatny do moich potrzeb
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych