Skocz do zawartości

Zakupy w MINSTOR TACKLE z Malezji przez eBay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

czy ktoś kupował może jakieś sprzęty od MINSTOR TACKLE z Malezji na eBay'u? Chciałbym kupić od nich Ticę Caiman'a i zapłacić przez PayPal, ale nie wiem jak jest z opłatami celnymi, innymi ukrytymi kosztami oraz czasem dostawy.

Opublikowano

Witam

Kupilem kilka kolowrotkow tam.

Zawsze super obsluga, szybka dostawa.

Nie ma kosztow ukrytych. Przy imporcie moga sie pojawic koszty zwiazane z Panstwem Polskim. Ale akurat do tego Minstor nic nie ma ...

Guzu

Opublikowano

A ja Ci powiem, że już pół sklepu wędkarskiego sprowadziłem od nich, nie tylko dla siebie, ale i dla znajomych...bez żadnych większych problemów, jeżeli wiesz co mam na myśli... <_<

Potwierdzam, potwierdzam :mellow: ...

Opublikowano

No to wszystko jasne.

Rekomendacje w zupełności wystarczające żeby bez stresów wydawać

kasiore :mellow:

Wielkie dzięki !

Opublikowano

Aczkolwiek teraz zacząłem się zastanawiać nad właściwym wyborem...

Chce kupić mocną betoniarke do zasiadek sumowych (z brzegu) i stoję pomiędzy Caimanem CJ201 a ABU 7001i :wacko:

ABU jest większy i pojemniejszy także do dalekiej wywózki będzie lepszy. Natomiast Caiman wygląda też na pożądną maszyne, ale jest mniejszy. Właściwości rzutowe też są ważne, bo chyba częściej będę rzucał zestawem z brzegu niż wywoził.

Możecie coś doradzić ?

Opublikowano

Nie wiem jaka technika spiningowa badz trollingowa bedziesz wedkowal. Ale zastosowanie do tych metod ABU 7000 wymaga naprawde sporej dozy samozaparcia!

Guzu