Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem po przeczytaniu Wędkarskiego Świata 9/2010.

Marek Szymański złowił w Wiśle w lipcu suma 232 cm.

Pomagał mu oczywiście syn Szymon.

Gratuluję.

Komu jak komu, ale Markowi się należał!

Opublikowano
Dla mnie zawsze był i będzie wzorem wielkorzecznego ( i nie tylko) spiningisty. Gratuluję pięknego, wiślanego Wąsa i kompana wypraw.
Opublikowano

Witam,

fantastyczny sum, gratulacje dla Łowcy. Jestem pełen podziwu dla Marka Szymańskiego.

Synek pod czujnym okiem też rośnie na zawziętego wędkarza.

Pozdrawiam.

Opublikowano

No to chłopaki kolejny sumowy news koleś złowił na Rybniku suma 2.50 ponad 100 kg :huh: .Ale żeby nie było tak bajkowo koleś ma z nim zdjęcie w łóżku :wacko: :lol:

Opublikowano

No to chłopaki kolejny sumowy news koleś złowił na Rybniku suma 2.50 ponad 100 kg :huh: .Ale żeby nie było tak bajkowo koleś ma z nim zdjęcie w łóżku :wacko: :lol:

Poszedł na całość... :unsure:

Opublikowano

Czyli chęci miał dobre, chciał się zająć jego reprodukcją. Trochę brakło tylko wiedzy o zachowaniach tarłowych.

Opublikowano

Panu Markowi klaniam sie serdecznie. Po przeczytaniu jego Ksiazki jest jego wielkim fanem i polykam kazdy mozliwy jego artykul jaki mi sie nawinie :D Szymek jego syn tez Kozak. Chlopak Wielki szacun.

A temu baranowi z sumem w wyrze nie podal bym ani reki. Nie bede pisal co bym mu nie zrobil ale naprawde brak szacunku dla takich ludzi jest czyms normalnym w moich kregach.