Wy młodzi jakieś ekstrema lubicie ! Albo bimbały jak dzwony albo deska
Extrema to może lubić BOB1, kojarzycie Jego szafę...piękna rzecz, ale strasznie musi się kurzyć, stąd widać przychylność do powyżej zaprezentowanej pani wycierającej, po prostu dziewczyna robi rzecz pożyteczną i ktoś równie zaangażowany i pracowity dla zachowania czystości bobowej szafy by się przydał
Ja tam zawsze lubiłem starsze kobiety. Pamiętam z dzieciństwa Torbicką (niektórzy zapewne sięgają chłopięcą zadumą do Loski czy Wander, ale to na szczęście nie moje zamartwienie ).....siedziała w długiej sukni, noga na nodze...i tylko tę nogę, stopę właściwie, pięknie wygiętą w zgrabnym buciku na obcasie, widać było...to nie była scena z "Nagiego instynktu"...mimo tego wzruszyła mnie i chyba wzrusza po dziś dzień.
Amy Mainzer może być przez wielu uznana za brzydką, płaską, nieseksowną...pamiętać należy jednak, że brzydkie potrafi być piękne, nigdy ładne! I Amy właśnie jest piękna. Poza tym na pewno jest wykształcona i sprawia wrażenie mądrej, a brak dorobionych cycek wybitnie to podejrzenie zbliża ku pewności Całokształt jest jak dla mnie szalenie pociągający...no i wciąż jest ode mnie starsza, hahahaha
Użytkownik cristovo edytował ten post 09 listopad 2016 - 17:28