Skocz do zawartości

Relacja z wrocławskiego zlotu JERKBAITłowców - "Konkurs XX-lecie Fishing Center”

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajna relacja,taka z jajem i z zadziorem zarazem, szkoda tylko że mnie tam z Wami nie było :( Chętnie pomogę następnym razem przy obróbce fotek, bo trochę przedobrzone (zdjęcie Kamila z sandaczykiem wypasione - ktoś ci jedynki nieźle wybielił (wybacz Kamil -professional distortion ) P.S. Biję się w pierś i następnym razem melduję się na zlocie!

Pozdrawiam

Opublikowano

Spotkanie bardzo miłe, wiele rozmów, macania sprzętu, wymiany doświadczeń itd....B®omba!! Niestety jak widać- rybki nie dopisały...Ale to już chyba forumowo-zlotowa tradycja

Co do zdjęć- sam nie wiem co się z nimi stało,już myślałem, że mi coś matryca w lapie świruje ale widzę, że innym wyświetlają się podobnie- wysłałem Jotpegi już do zamieszczenia w relacji, a nie do obróbki :mellow:

Łukasz- rozumiem, skrzywienie zawodowe :mellow: Ale racja. Nawet farbą olejną bym tak ich nie wybielił :mellow:

Opublikowano

Błąd przy eksporcie - miałem włączone stare presety. Już poprawiłem. Są oryginalne, te które otrzymałem.

Pozdrawiam

Remek

Opublikowano
Mi żal dupę ściska bo nie mogłem być. Olać ryby, bo i tak nie brały, ale piwska w doborowym towarzystwie można było się napić :D. Mam nadzieję, że następnego zlotu nie odpuszczę... choć to życie pokaże.
Opublikowano

i ja tam byłem

jakieś piwo wypiłem

nic nie złowiłem

za to dużo sie nauczyłem

fajnych ludzi poznałem

i jeszcze koszulkę wylosowałem

a teraz klecę te rymy częstochowskie

patrząc co się dzieje za oknem

i nie moge się doczekać

kiedy znowu spotkamy się nad rzeką

Opublikowano
Odcinek #69 ... jeśli tyle trzeba przejść do miejscówki ... to musi być ona dobra :D Dzięki za wrzucenie linków - o programie wiedziałem, ale o tym, że Andrzej tam jest ... nie.
Opublikowano
Fajna relacja ze zlociku,gratulacje dla Mateusza za bolenia.Pogratulować też wytwórcy wobka na którego skusił się bolesław,Tomy gratki :mellow: .
Opublikowano

Mi żal dupę ściska bo nie mogłem być ... Mam nadzieję, że następnego zlotu nie odpuszczę... choć to życie pokaże.

nic dodac nic ujac ... mam nadzieje, ze kiedys po odrzanskich brzegach z wami poganiam ehh :unsure:

Opublikowano

Odcinek #69 ... jeśli tyle trzeba przejść do miejscówki ... to musi być ona dobra :D Dzięki za wrzucenie linków - o programie wiedziałem, ale o tym, że Andrzej tam jest ... nie.

Był też w którymś wcześniejszym odcinku- 62 i pięknie pozamiatał Spiritem odrzańskie bolki

http://www.tv-trwam.pl/index.php?section=wednew&sectio=o 62

To tak na zakończenie offtopu..

@Pitt- wrocławscy studenci(i studentki <_< ) również zapraszają

Opublikowano

@Analityk, @Slavobeer dobra robota! Fajnie poczytać i powspominać :D A może by tak się - już w Nowym Roku - na pstrągi jakieś wybrać wspólnie, w ciekawe jakieś miejsce z Whiskey i noclegiem?

Opublikowano

No to na polepszenie humoru zimową porą proponuję tym co jeszcze nie mieli okazji zobaczyć lekcje sandaczowania i boleniowania Andrzeja Lipińskiego na znanych prawie wszystkim odrzańskich miejscówkach :mellow:

http://www.tv-trwam.pl/index.php?section=wednew&sectio=o 69

http://www.tv-trwam.pl/index.php?section=wednew&sectio=o 70

Bardzo ciekawe relacje z nad Odry, jest to oglądać podczas długich zimowych wieczorów :D Tylko troszkę słabe buforowanie.

Pozdrawiam

Maciej

Opublikowano

Bardzo zgrabnie opisany zlot trzeba przyznac, okraszony zdjeciami tworzy bardzo przyjemną lekturę. I myślę że warty podkreślenia jest fakt że od początku była to inicjatywa oddolna i lokalna, mozemy mieć tylko nadzieję że jerkbaitowcy z innych częsci kraju też będą potrafili tak wspaniale się organizować.

Jeśli @pitt pisze się na następny zlot, to ja razem z @pittem! :mellow:

Dzięki @analityk & @slavobeer za ten artykuł, jak wygracie w konkursie Fishing Center będziecie musieli wymyśleć jak podzielić się nagrodą, ale myślę że dacie radę B)

Pozdrawiam