Monk Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Fajna relacja,taka z jajem i z zadziorem zarazem, szkoda tylko że mnie tam z Wami nie było Chętnie pomogę następnym razem przy obróbce fotek, bo trochę przedobrzone (zdjęcie Kamila z sandaczykiem wypasione - ktoś ci jedynki nieźle wybielił (wybacz Kamil -professional distortion ) P.S. Biję się w pierś i następnym razem melduję się na zlocie!Pozdrawiam
Kamil Z. Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Spotkanie bardzo miłe, wiele rozmów, macania sprzętu, wymiany doświadczeń itd....B®omba!! Niestety jak widać- rybki nie dopisały...Ale to już chyba forumowo-zlotowa tradycja Co do zdjęć- sam nie wiem co się z nimi stało,już myślałem, że mi coś matryca w lapie świruje ale widzę, że innym wyświetlają się podobnie- wysłałem Jotpegi już do zamieszczenia w relacji, a nie do obróbki Łukasz- rozumiem, skrzywienie zawodowe Ale racja. Nawet farbą olejną bym tak ich nie wybielił
remek Opublikowano 11 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2010 Błąd przy eksporcie - miałem włączone stare presety. Już poprawiłem. Są oryginalne, te które otrzymałem. PozdrawiamRemek
Tomy Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 No świetnie opisane spotkanie.Mnie szczególnie cieszy ten największy Boleń zlotu złowiony przez Mateusza
Tomasz K Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Relacja z polotem i humorem pisana, podoba się P.S Jacek, na wiosenne klenie się szykuj, będzie o czym pisać, oj będzie...
superuszy Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Relacja 1 klasa!!! Jak na zlocie - fajnie lekko i przyjemnie!
Jack__Daniels Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Mi żal dupę ściska bo nie mogłem być. Olać ryby, bo i tak nie brały, ale piwska w doborowym towarzystwie można było się napić . Mam nadzieję, że następnego zlotu nie odpuszczę... choć to życie pokaże.
Drago Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Świetny Zlocik i relacja w pełni oddająca jego uroki. No to teraz do wiosny
mo-chu Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 i ja tam byłemjakieś piwo wypiłemnic nie złowiłemza to dużo sie nauczyłemfajnych ludzi poznałemi jeszcze koszulkę wylosowałema teraz klecę te rymy częstochowskiepatrząc co się dzieje za oknemi nie moge się doczekaćkiedy znowu spotkamy się nad rzeką
Drago Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 No to na polepszenie humoru zimową porą proponuję tym co jeszcze nie mieli okazji zobaczyć lekcje sandaczowania i boleniowania Andrzeja Lipińskiego na znanych prawie wszystkim odrzańskich miejscówkach http://www.tv-trwam.pl/index.php?section=wednew§io=o 69 http://www.tv-trwam.pl/index.php?section=wednew§io=o 70
remek Opublikowano 12 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2010 Odcinek #69 ... jeśli tyle trzeba przejść do miejscówki ... to musi być ona dobra Dzięki za wrzucenie linków - o programie wiedziałem, ale o tym, że Andrzej tam jest ... nie.
and67 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Fajna relacja ze zlociku,gratulacje dla Mateusza za bolenia.Pogratulować też wytwórcy wobka na którego skusił się bolesław,Tomy gratki .
pitt Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Mi żal dupę ściska bo nie mogłem być ... Mam nadzieję, że następnego zlotu nie odpuszczę... choć to życie pokaże.nic dodac nic ujac ... mam nadzieje, ze kiedys po odrzanskich brzegach z wami poganiam ehh
Mateusz Baran Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 @pitt - zapraszamy z otwartymi rękoma... czerwiec i wrzesień. W tych miesiącach chyba najwięcej się dzieje.
Kamil Z. Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Odcinek #69 ... jeśli tyle trzeba przejść do miejscówki ... to musi być ona dobra Dzięki za wrzucenie linków - o programie wiedziałem, ale o tym, że Andrzej tam jest ... nie. Był też w którymś wcześniejszym odcinku- 62 i pięknie pozamiatał Spiritem odrzańskie bolki http://www.tv-trwam.pl/index.php?section=wednew§io=o 62 To tak na zakończenie offtopu.. @Pitt- wrocławscy studenci(i studentki <_< ) również zapraszają
pitt Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 2011 bedzie troche ciezki pod wzgledemn ferii ale obiecuje, ze jak zawitam na stare smieci, to zabiore ze soba 2 wedki
MichałR Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 @Analityk, @Slavobeer dobra robota! Fajnie poczytać i powspominać A może by tak się - już w Nowym Roku - na pstrągi jakieś wybrać wspólnie, w ciekawe jakieś miejsce z Whiskey i noclegiem?
marcelinho2204 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 widać że byla dobra zabawa:)a przy tym czas na wymiane poglądów!super pomysl z tymi zlotami:)
maniak Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 No to na polepszenie humoru zimową porą proponuję tym co jeszcze nie mieli okazji zobaczyć lekcje sandaczowania i boleniowania Andrzeja Lipińskiego na znanych prawie wszystkim odrzańskich miejscówkach http://www.tv-trwam.pl/index.php?section=wednew§io=o 69 http://www.tv-trwam.pl/index.php?section=wednew§io=o 70Bardzo ciekawe relacje z nad Odry, jest to oglądać podczas długich zimowych wieczorów Tylko troszkę słabe buforowanie. PozdrawiamMaciej
Friko Opublikowano 13 Grudnia 2010 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Bardzo zgrabnie opisany zlot trzeba przyznac, okraszony zdjeciami tworzy bardzo przyjemną lekturę. I myślę że warty podkreślenia jest fakt że od początku była to inicjatywa oddolna i lokalna, mozemy mieć tylko nadzieję że jerkbaitowcy z innych częsci kraju też będą potrafili tak wspaniale się organizować. Jeśli @pitt pisze się na następny zlot, to ja razem z @pittem! Dzięki @analityk & @slavobeer za ten artykuł, jak wygracie w konkursie Fishing Center będziecie musieli wymyśleć jak podzielić się nagrodą, ale myślę że dacie radę Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi