jerry hzs Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Dziekuje Hlehle [ swoja droga co to za pseudonim obrales ]... zapowiadales takie -byle co- a uraczyles nas piekna Przygoda . To nie chodzi tylko o ryby ...Calosc jest wyjatkowa . Przez cala zime bedzie to do Cie docierac i bedziesz analizowal wszystkie szczegoly ...ja tak mialem zawsze po Kanadzie ale trzy lata ktore minely byly przerwa a zapelnily mi ja pstragi wzniecily taka tesknote ze musze tam pojechac . Twoje doswiadczenia z braniem Tajmieni jest bardzo podobne do brania Muskiego...trzeba przesunac twardy wabik w pysku zacieciem . Tadek Tropiciel lowil Tajmienie i Muskie i czesto opowiadal o tym . Dzieki ze dales sie namowic i napisales ten reportarz ...pozdrawiam Cie Hlehle ....jerry hzs
lukomat Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Troche zdrowia tam zostawiles A wiesz co sie stalo z tajmieniami wogole? Bo juz od dluzszego czasu slysze, ze trzeba jechac w coraz bardziej niedostepne miejsca, zeby polowic. Jakos ciezko mi uwierzyc, zeby wedkarze je wycieli. Jak ktos tam jedzie to raczej nie z mysla napchania lodowki, zreszta chyba technicznie jest to niewykonalne. Czyzby sami mongolowie wyczyscili rzeki?Pozdrawiam
hlehle Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Troche zdrowia tam zostawiles A wiesz co sie stalo z tajmieniami wogole? Bo juz od dluzszego czasu slysze, ze trzeba jechac w coraz bardziej niedostepne miejsca, zeby polowic. Jakos ciezko mi uwierzyc, zeby wedkarze je wycieli. Jak ktos tam jedzie to raczej nie z mysla napchania lodowki, zreszta chyba technicznie jest to niewykonalne. Czyzby sami mongolowie wyczyscili rzeki?Pozdrawiam Część odpowiedzi znajduje się tutaj.
Roch Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 No! To ci dopiero opowieść! Super się czytało. Przede wszystkim WIELKIE GRATULACJE -wyniki miałeś powalające (Twoi towarzysze wyprawy więcej na ryby Cię nie wezmą )
Recommended Posts