remek Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Kto jutro ma szansę na wrzucenie pierwszego pstrąga 2011??? Czekamy na osobę, która zapoczątkuje nowy rozdział na forum (pamiętajcie o zdjęciu!) Rozpoczyna ten co ma dowód . Jedziecie?
milo26 Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Już jesteśmy. Celem są jutro wprawdzie trocie na Drawie, ale pstrąg też się może trafić. Pozdrawiam
kryst Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Daniel, Zachowam się jak niewierny Tomasz: jak zobaczę, to uwierzę! <_<
maniak Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Trochę się czekało na ten upragniony dzień, ale w końcu jest Jutro rano pobudka i nad wodę w pogoni za wymarzonym noworocznym pstrągiem PozdrawiamMaciej
remek Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 Widzę, że chyba większość osób na sylwestrze ale zobaczymy może zostaniemy jutro zaskoczeni i ... będzie wysyp zdjęć kropkowańców.
Sławek Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Widzę, że chyba większość osób na sylwestrze ale zobaczymy może zostaniemy jutro zaskoczeni i ... będzie wysyp zdjęć kropkowańców.Oby
Sławek Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Slawku licze na ciebie Ja też liczę na siebie choć najbardziej liczę na siebie w nocy - bo wtedy będzie się decydował wyjazd . Planuję wypad nad pewną nieznaną rzeczkę...
papur Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Maniak ziomku (pochodze z Tczewa) trzymam kciuki!!!
popper Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Kwisa He, he, he. No i co tam Kwisa. A Sławek już ma z jakiejś tajnej GRATULUJĘ
milo26 Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Daniel, Zachowam się jak niewierny Tomasz: jak zobaczę, to uwierzę! <_< Kryst mogę Tobie pokazać, abyś nie był już niedowiarkiem, ale człowiekiem wielkiej wiary
mifek Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Daniel, Zachowam się jak niewierny Tomasz: jak zobaczę, to uwierzę! <_< Kryst mogę Tobie pokazać, abyś nie był już niedowiarkiem, ale człowiekiem wielkiej wiary ja już widziałem i aż mnie szlag trafia ....
Recommended Posts